În situația actuală mai putem visa la o vacanță la mare?!

Dacă în urmă cu 2 luni îmi zicea cineva despre situația actuală, despre faptul că voi sta doar în casă, că străzile vor fi pustii, că se vor închide mall-urile și multe alte aspecte de genul, nu cred că aș fi crezut. Este pentru prima oară când trăiesc așa ceva. Recunosc că mă simt în siguranță acasă și că nu îmi vine să ies absolut deloc. Mă sperie gândul că sistemul sanitar nu este suficient pregătit pentru această pandemie și că puterea organismului nostru poate face minuni.

Îmi doresc să trec peste acest prag și să nu mă mai gândesc la toate lucrurile astea negative, să văd viața puțin roz și să cred autoritățile atunci când zic că de Paște va fi vârful pandemiei după care urmează să se termine cu această nebunie. Sinceră să fiu …. nu cred această informație, dar nici nu pot să fiu sigură că acest aspect nu este posibil.

Visez cu ochii deschiși la vacanță

Cred că nu sunt singura persoană care visează la o vacanță în aceastră perioadă. Este destul de greu de spus unde mi-aș dori să ajung. Important este să pot ieși din casă și cred că este bine dacă anul ăsta îmi voi petrece măcar câteva zile pe litoralul românesc. În altă ordine de idei nu cred că cer prea mult. Doar că pentru moment această dorință este ușor inaccesibilă. Sunt convinsă că totul va trece curând și ne vom putem de libertate. Toată lumea visează la asta. Ba mai mult, cred că acum prețuim mai mult zilele de muncă și realizăm ce deconectare bună este să putem ieși din casă și să revenim cu drag.

Moda costumelor de baie în 2020

Am vrut să mă destind un pic așa că am început să mă uit pe Dresslily după costume de baie. Am văzut foarte multe modele cu talie înaltă și asta mă face să cred că astea sunt tendințele actuale. Acum nu știu cât de mult mă avantajează modelul pentru că nu le-am încercat până acum. Nu am nici un astfel de costum, dar am văzut că pe manechin arată frumos.

Tot din această categorie face parte și acest costum. Cred că am fost atrasă mai mult de slip. Îmi place și faptul că sutienul are întărituri și nu este simplu. Pe mine mă avantajează genul ăsta de model. Modelul este drăguț, prețul este bun, mai rămâne să pot ajunge eu la plajă.

Îmi cumpăr frecvent rucsace și genți de pe site-ul celor de la Dresslily și sunt de o calitate excepțională. În prezent am un rucsac negru pe care-l port de câteva luni bune și etse într-o stare perfectă. parcă mi-aș dori unul nou și mi-a atras atenția modelul de mai sus. Este un model care este perfect pentru vară. Sigur îl voi putea purta la tot felul de combinații de fustițe și rochițe.

Dresslily adaugă zilnic produse noi. Evident că multe modele sunt foarte frumoase și că sunt după ultimele tendințe. Eu am foarte multe haine de la ei și sunt mulțumite de calitate așa că voi continua să fac cumpărături de pe site-ul lor. Dacă vă tentează și pe voi ceva, puteți folosi codul
DLBF20 care vă oferă o reducere suplimentară de 20%: 
Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd

You may also like

21 de comentarii

 1. Nimeni nu cred ca credea asa ceva..eu si acum stau si ma uit la TV si parca nu imi vine sa cred. Sper totusi sa ne revenim cat de curand si sa putem merge la mare in concediu

 2. Foarte frumoase costumele de baie ,imi plac mult ,dar și rucsacul este superb ,acuma cum o vrea Dumnezeu ca să se termine odată cu pandemia aceasta și să ne ducem unde ne dorim fiecare !

 3. Toata lumea își dorește o vacanta frumoasă la mare! Sa trecem cu bine peste această perioada și sa putem merge unde ne dorim! Totul va fi bine!

  1. Foarte frumoase costumele de baie! Sa se termine aceasta perioadă si vom putea merge din nou la mare!

 4. Drăguțe costumele! Pot doar să zic că sunt fericită că stau la curte. Dacă nu ajung la mare anul acesta, măcar profit de soarele de la munte cât pot de mult.

 5. De visat putem visa, nu ne costa. Însă nu știu cum o sa fie. Depinde cât de mult o tina aceasta mare problema.
  Important e sa fim bine cu toții și vom avea timp sa ne ocupam de toate.

  1. Nu stiu ce sa zic despre vacanță…în cel mai fericit caz poate vom vedea marea la sfârșitul sezonului

 6. De visat putem visa! :)) Oricum, eu cred că după ce se încheie toată nebunia, dau o fugă la mare, pentru că îmi este și dor de ea… Așa ce mă liniștește să o privesc!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.