Cosmetice românești eficiente și cu rezultate vizibile

Farmec este unul dintre brandurile românești pe care toată lumea ar trebui să-l cunoască. Pe lângă aceste mici detalii cunoscute, mă gândesc că măcar o dată ați încercat produsele lor și v-ați convins de eficiența acestora. Eu aș vrea să menționez încă din start că raportul calitate/preț al acestora este excelent și că ar trebui să vă îndreptați atenția asupra lor.

Nu aș vrea să menționez faptul că în această perioadă noi ar trebui să fim aproape de economia românească și implicit să susținem brandurile românești. La urma urmei fiecare folosește ceea ce consideră că este mai bun pentru tenul lui. Doar că de această dată este vorba despre niște produse cu adevărat bune care chiar merită recomandate. Aud frecvent persoane de sex feminin care sunt în căutarea unor produse bune cu care să aibă rezultate excelente și tocmai lor vreau să mă adresez. Eu sper să vă inspire aceste produse și să vă doriți să le folosiți dacă nu ați făcut-o deja.

3 produse Gerovital încercate

Gama Gerovital Beauty mi se pare perfect adaptată la cerințele actuale ale pieței. Chiar sunt de părere că aceste produse au un design care se aliniază produselor de top și că rezultatele oferite sunt waw. Eu am avut ocazia să încerc 3 din aceste produse și v-am povestit despre ele aici. Preferatul meu rămâne anticearcănul care are un grad de acoperire mare și pe care vi-l recomand cu drag. Nu zic că nu a fost ok rimelul sau rujul, dar în topul preferințelor mele este el și dacă vreți un produs bun atunci trebuie încercat.

Astăzi vreau să vă arăt alte 3 produse ale brandului Gerovital. Acestea le-am primit cu ocazia întâlnirii noastre de bloggerițe Danube Bloggers Meet și am primit un ruj magnetic din gama Gerovital Beauty și 2 produse de skin care: o cremă de față și o apă micelară.

Rujul magnetic nu este un produs nou pentru mine. Așa cum v-am spus mai devreme eu am mai încercat un astfel de ruj de la ei într-o nuanță de roșu cu care rezonam mai bine. De această dată am primit nuanța 04 Criminal Lipstick care este un ruj auriu extrem de sidefat. Acesta este foarte cremos, dar eu îl văd potrivit pentru plajă sau pentru perioada estivală. Ca și consistență sunt foarte încântată, dar culoare mă determină să nu-l pot purta acum.

Apa micelară am mai avut-o și m-am bucurat pe deplin de ea. Este foarte bună, curăță bine tenul și nu lasă nici o peliculă grasă la suprafață. Îmi place chiar și ambalajul, dar și modul de dozare al produsului. Este un produs pe care merită să-l încercați.

Crema de față este un produs excelent pentru persoanele care au tenul normal sau mixt. Eu mă încadrez în această categorie și textura acesteia este lejeră. Intră rapid în piele fără a fi nevoie să insitați prea mult și nivelul de hidratare este perfect. Este o excelentă bază de machiaj.

Voi câtă atenție acordați pasului de curățare a tenului în rutina de îngrijire? Ați ăncercat vreunul din produsele Gerovital? Cum vi se par?

You may also like

19 comentarii

  1. Nu am folosit produsele Gerovital! Din descrierea ta sunt niste produse bune pe care mi-ar plăcea să le încerc!

  2. Imi plac foarte mult produsele Gerovital sunt foarte bune si eficiente eu am apă micelara si cremă hidratanta de la ei

    1. Singurul lucru încercat de la ei care nu mi s-a potrivit este apa micelara..din păcate nu ne înțelegem… Fiolele acelea… Booster…au fost demențiale… Ruj, rimel sau altceva skincare nu am încercat

    2. Eu am folosit multe produse de la Gerovital,pentru par,apa micelara,creme și mi-au plăcut foarte mult.

  3. Imi plac produsele Gerovital. Am avut o cremă de față de la ei foarte faina. In schimb nu am incercat rujurile lor

  4. Nu am încercat aceste produse ,dar mi-aș dori să le încerc ,crema de față cred că este minunată ! Să le folosești cu plăcere draga mea !

  5. Si eu le folosesc produsele si sunt foarte incantata de ele. E foarte important sa avem grija de curatarea tenului pentru a avea o piele frumoasa si luminoasa

  6. Sunt mare fan al brandului Farmec iar produsele gamei Gerovital sunt de-a dreptul extraordinare. Le știu de multă vreme și le folosesc mereu. Chiar zilele acestea am plasat o comanda. La care am primit și un ruj cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.