Protejează-te pe tine și pe cei dragi indiferent de anotimp

Imunitatea nu reprezenta un subiect de interes pentru mine acum 6 ani. Nu-mi făceam niciun fel de probleme în această privință până când a apărut Cristinuța în viața noastră. Prima răceală a fost în jurul vârstei de 7 luni. Problema majoră a fost atunci când a intrat în colectivitate și mai mereu era răcită la grădiniță. Abia atunci am tot primit diverse sfaturi care să-mi recomande tot felul de produse care mai de care mai eficiente.

O dată cu înscrierea mea în campania de testare Buzzstore a produselor de la Hyllan Pharma, am avut ocazia să încerc câteva produse noi despre care vreau și eu să vă povestesc.

Apimag – energie pentru zile intense

Stresul acumulat în această perioadă poate fi responsabil de numeroase efecte negative asupra organismului precum: stări de oboseală, extenuare, lipsă de energie, un sistem imunitar slăbit, migrene sau chiar insomnie. Apimag te ajută să-ți recapeți energia de care ai nevoie. Acest produs este nutritiv, stimulent și tonifiant datorită complexului de ingrediente pe care le conține precum: magneziu, vitamina B6, lăptișor de matcă și vitamina C.

Apimag este de un real ajutor prin faptul că:

 • combate oboseala și crește rezistența organismului la stres
 • îmbunătățește puterea de concentrare și memorare
 • contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și imunitar
 • asigură buna funcționare a sistemului muscular și osos

PropoGrip Omnimun – echilibru pentru sistemul imunitar

PropoGrip OMNIMUN este un produs de nouă generație, cu o combinație unică de ingrediente, ce îmbină proprietățile imunostimulatoare dovedite clinic ale complexului activ brevetat Wellmune, cu cea mai concentrată formă de propolis(tinctură de propolis), zinc, seleniu, vitamina C și vitamina B12.

Acest produs este recomandat atât în scop preventiv, pentru întărirea sistemului de apărare al organismului și reducerea incidenței răcelilor și a gripei, diminuarea inflamației căilor respiratorii superioare, a severității simptomelor și a duratei afecțiunilor, favorizând eliminarea mai rapidă a virusului din organism.

Refflor Choco – un trio delicios pentru imunitate

Refflor Choco este singurul produs pe care l-am mai încercat. Eu l-am primit la recomandarea pediatrei pe o rețetă pe care aveam și antibiotic, iar acest produs era recomandat ca și probiotic. Formula sa specială este ușor acceptată de copii dat fiind faptul că are gust de ciocolată și nu prea are cum să fie refuzată.

Acest produs poate fi administrat pe post de probiotic, dar și pentru a consolida sistemul imunitar. Refflor are ca și principale ingrediente Vitamina D3, bifidobacterium Lactis HN019 și ciocolată.

Eu am primit toate aceste produse CADOU din partea celor de la BUZZSTORE și dacă vreți și voi să vă înscrieți la campaniile lor de testare o puteți face aici. Campania aceasta a fost compusă din produsele prezentate mai sus care au rolul de a întări imunitatea plus un rucsac de laptop suficient de mare.

Rugămintea mea este să vă documentați în ceea ce privesc aceste produse și să vă consultați cu medicul vostru înainte de a vi le administra. Este recomandat să aveți și o părere medicală care să vă confirme că aceste produse sunt bune chiar și pentru voi. Acest lucru l-am făcut și eu pentru că nu iau nicio pastilă de capul meu.

Sănătate multă vă doresc!!!

You may also like

15 comentarii

 1. Mersi pentru recomandare… Chiar par niște produse foarte bune… Si eu obișnuiesc sa întreb medicul atunci când încerc suplimente… Multa sănătate și vouă

 2. Am auzit numai bn de aceste produse,dar încă nu le.am încercat.Nici eu nu iau de capul meu medicamente pana nu ma consult cu medicul.

 3. Nu le-am încercat ,dar din câte am auzit și văzut sunt produse foarte bune ,chiar o să le caut și eu să le cumpăr .

 4. În perioada asta chiar e necesar să acordăm o mai mare atenție sănătății noastre, iar asemenea suplimente ne vin în ajutor.

 5. Produsele pe bază de miere și ingrediente apicole sunt cele mai bune pentru a ne ajuta organismul și imunitatea acestuia. Atât propolisul cât și polenul, mierea sau lăptișorul de matcă sunt în topul lor. Mai ales în această perioadă și pentru copii.
  Mulțumesc pentru recomandare!

 6. Nu am incercat încă produsele lor, recunosc însă că refflor choco ma tentează să le cumpăr piticilor mei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.