Secret Santa între bloggerițe (Galați Beauty Swap)

În luna noiembrie s-a pus problema să ne întâlnim undeva la începutul lunii decembrie ca să sărbătorim ziua cadourilor și să ne facem cadouri. Secret Santa a fost una dintre cele mai bune motivații ca noi să ne întâlnim. Am zis că ar fi frumos să ne facem cadouri între noi cu un buget stabilit. Iubesc ideea asta și tocmai din acest motiv nici nu am stat foarte mult pe gânduri. Știam că mă voi simți bine între fete și abia așteptam să le revăd.

Ioana S. Pavel aflată în spatele blogului One Day Butterfly ne-a organizat și de această dată cum nu se poate mai bine. Ea s-a ocupat de tot, singurică, și a facut-o perfect și de această dată. Locația aleasă a fost foarte frumoasă pentru că are un view superb către Dunăre așa că noi am mers la Seven – Hotel Galați. Locația spațioasă și atmosfera călduroasă ne-a făcut să ne simțim tare bine.

Ce cadouri am primit de la Secret Santa și ne surprize ne-au făcut sponsorii

Galați Beauty Swap este denumirea noastră pe facebook, este numele cu care am pornit la drum și pe care l-am păstrat pentru că mai facem schimb de produse la finalul întâlnirii. Eu recunosc că nu prea am participat la acest schimb dat fiind faptul că multe dintre produsele care nu-mi sunt potrivite mie sau care sunt în plus vi le ofer vouă, cititorilor mei. Pentru că de data asta motivul principal al întâlnirii a fost oferirea cadourilor de la Secret Santa, fiecare a venit cu o sacoșică în care avea un cadouaș.

Cadou Secret Santa

În poza de mai sus puteți vedea cadoul primit de mine de la Vavaly Valerica. Eu Am oferit și eu la rândul meu un cadou și chiar aveam în plan un astfel de suport de bijuterii de la Pepco. Am cumpărat altceva, dar mă bucur că eu l-am primit pentru că îmi este tare drag.

Cadou de la Georgiana Albu – www.mademoisellejasmine.ro

Georgiana mă ajută foarte mult cu sfaturi pentru Cristinuța și nu numai. Este o persoană săritoare și foarte sufletistă. Chiar dacă ea a venit de la Ploiești special pentru acest eveniment și pentru a ne cunoaște, mi-a adus și un cadou. Mi-a adus câteva produse pentru imunitate și ceva dulce. Oricum ea este o drăgălașă și dacă aveți timp puteți să-i faceți și ei o vizită pentru că s-ar bucura.

Nu mă gândeam că v-om avea și sponsori având în vedere că a fost un eveniment programat relativ din scurt. Ioana ne-a surprins și de această dată și am primit câteva produse cu care să ne răsfățăm în acest sfârșit de an. Sponsori – 3DeLuxe, Căsuța cu Flori, Faunus Plant, Elemis – Adda Shop, Green Lab, MakeHot, XLear, Brutăria Frontera( am scris aici), Maxim Body Galați, Triodeluxe Cosmetics, TeaTree, Rezke și Perspirex. Mai jos vă las poze cu produsele primite, dar și câteva poze cu mine de la eveniment.

  

You may also like

17 comentarii

  1. Poate va mutati mai aproape de Bucuresti sau chiar in capitala si faceti intalniri si aici caci cu voi chiar as iesi si eu la evenimente pentru ca va stiu de mult timp din online si m-as simti in largul meu cu voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.