Produse consumate în iulie 2020 + câteva produse de curățenie

Articolul referitor la produsele consumate îl cam amân din lipsă de timp, doar că de această dată am fost mai promptă decât m-aș fi așteptat. Vreau să menționez aici câteva produse folosite. O mare parte dintre acestea au fost bune și merită încercate, dar asta reprezintă doar experiența mea.

La capitolul șervețele umede, LIDL este campion. Acesta are niște șervețele senzaționale când vine vorba despre raportul calitate preț. Am folosit varianta clasică de șervețele umede pentru Cristina, iar varianta Baby pentru Eva. Diferă produsele și nu sunt deloc asemănătoare și cu toate astea ambele sunt de calitate. Nu irită, sunt blânde cu pielea, sunt foarte spornice și nu se usucă. Folosesc cu succes până la ultimul șervețel chiar dacă închiderea nu mai este perfect etanșă.

Săpunul lichid Grape&Lime de la Dermacol a fost una dintre cele mai plăcute surprize. Nu am mai încercat genul ăsta de produse de la ei. Mi-a plăcut mirosul, cremozitatea și gradul de spumare. Nu-mi usucă mâinile și are un preț decent. Eu l-am luat de pe Notino. Cred că se găsește și în hypermakert-uri.

Apa minerală naturală Elmiplant o aveam de ceva timp doar că o păstram pentru vară și pentru plajă. Am descoperit-o la începutul primăverii și am început s-o folosesc dimineața înainte de a aplica crema de față. Îmi plăcea senzația pe care mi-o lăsa pe ten deși nu pot să spun că face minuni sau că tenul meu suferă dacă n-o folosesc. Mi se pare că este ca un boost de energie dimineața și este o plăcere s-o folosesc.

Serul anti-age de la Yves Rocher l-am folosit imediat cum am primit coletul. L-am folosit împreună cu crema și parcă nu-mi simțeam prea fresh tenul. Crema mi-a plăcut maxim, dar despre ser am avut impresia că-mi îngrașă ușor tenul. L-am lăsat deoparte o perioadă și când l-am reaplicat mi s-a părut foarte fain. Îmi place cum îmi lasă tenul și n-aș putea să mă pronunț dacă au dispărut ridurile. Cert este că tenul meu arată bine.

Pasta de dinți Pro-namel Sensodyne mi-a plăcut. Are rolul de a albi dinții și din descrierea acesteia chiar m-a convins că face acest lucru. În realitate nu aș putera să spun că am văzut minuni, dar mi-a plăcut s-o folosesc pentru că îmi lăsa o senzație plăcută după folosire.

Autan pentru țânțari și căpușe a fost indispensabil încă de la începutul verii. În Galați abia zilele trecute au stropit pentru îndepărtarea țânțarilor și până acum te ciuruiau efectiv dacă nu foloseai nimic. Acum am mai dat doar peste câțiva țânțari rătăciți. L-am folosit cel mai mult pentru Cristina ca să evit petele roșii și pielea întărită pe picioare din cauza acestor ciupituri. Pentru că acum vreo 2 ani a mușcat-o o căpușă am zis să o protejeze și de aceste insecte.

Apa micelară CeraVe nu m-a impresionat. Curăță machiajul, dar foarte greu și după ce insiști. Consider că nu trebuie să agresez atât de mult pielea și pot fi produse mai eficiente ca acesta. Deși îmi place brandul, iubesc crema lor de mâini și pe cea de corp, acest produs nu m-a dat deloc pe spate.

Tușul de ochi de Ultra Black Trend it up se găsește în magazinele DM. Este un tuș bunicel cu ajutorul căruia pot controla destul de bine ochii. Pensula este destul de precisă, partea proastă este că eu nu sunt foarte pricepută, dar el arată frumos pe ochi. Este rezistent la apă și îmi place că finishul lăsat nu este lucios. Este un negru plăcut asupra căruia nu trebuie să revii să aplici produs pentru că este suficient de opac.

Crema de mâini cu zmeură și mentă de la Yves Rocher este criminal de interesantă. Ador mirosul ei și ambalajul pentru că mi se pare că au făcut schimbări în acest sens. Ambalajul este unul din plastic care te duce cu gandul către acele produse din metal. Consitența cremei este absolut perfectă pentru că mi se pare că are un miros super și gradul de hidratare este perfect. Un alt mare plus este și prețul teribil de mic. Să nu uitați că cei de la Yves Rocher oferă cadouri pentru toate comenzile în momentul în care atingeți anumite praguri.

Am reușit să termin cutia cu Elevit și trebuie să recunosc că a făcut o treabă excelentă. Eu am luat o lună din aceste pastile care sunt destinate persoanelor care au născut. Schimbările au început să apară încă de la primele pastile în sensul că părul meu nu a mai căzut ca nebunul și lungimea acestuia a luat ușoare proporții. Dacă sunteți și voi în aceste situații să știți că vă pot ajuta acestea. Ca să nu mai zic de amețelile pe care le aveam înainte de a le lua … au dispărut ca prin minune.

Produse de curățenie

La capitolul produse de curețenie folosite vreau să le menționez doar pe acestea. Dacă nu-mi plăceau chiar nu țineam morțiș să vi le arăt. Asevi Multiusos este un produs genial care m-a ajutat să curăț geamurile, masa și chiar mobila din bucătărie pentru că dă un luciu aparte, nu lasă urme și se curăță totul mult mai ușor. Este destinat produselor din sticlă și chiar mi se pare că face o diferență vizibilă.

Penițele Persil îmi plac mult și chiar am impresia că au făcut schimbări în ceea ce privesc aceste produse. Mi-a plăcut să văd că nu găsesc nici urmă de pernițe pe haine chiar dacă spăl la o temperatură joasă. Un produs excelent care poate oferi hainelor și un miros plăcut chiar dacă nu folosesc balsam pentru că acesta are balsam inclus.

Vanish-ul este produsul minune care mă ajută de fiecare dată când am câte o pată mai mică sau mai mare. Folosesc vanish pe hainele bebelinei atunci când pampersul se revarsă, când Cristina reușește să dea ciocolată pe bluze sau multe alte nebunii cum numai copiii știu. Pun pe pată, aștept câteva minute și deja începe să facă o ușoară spumă în jurul petei și când scot hainele din mașina de spălat acestea nici nu se mai observă. La fel de bun este și varianta pudră și mai nou am descoperit varianta asta pe Notino care mi se pare GENIALĂ. Nu am mai văzut această variantă decât pe Notino, dar parcă este cel mai bun produs ever.

Dacă aveți recomandări de produse chiar vă rog să mi le menționați pentru că mereu sunt în căutarea unor produse în care merită să investesc

You may also like

20 de comentarii

  1. Produse multicele și bune ,îmi plac ! De la Lidl folosesc și eu servețelele umede pentru copii ,foarte faine și prețul este super bun !

  2. Am sa incerc si eu servetelele umede de la Lidl. Acum am un pachet turcesc, de la magazinele Nevila, care livreaza la domiciliu si in orasul meu, si sunt antibacteriene, surprinzator de bune!

  3. Șervețelele de la Lidl, Vanish,capsulele Persil,Autan și pasta de dinți le-am incercat si eu.Ce am descoperit nou și imi place e oja de la Farmasi care chiar tine pe unghii, degresantul Asevi și cleanserul cu vitamina C de la Pixi pe care ti le recomand

  4. Spray-ul Autan niciodată nu mi-a lipsit pe perioada verii! Este foarte eficient!
    Îmi plac produsele pe care le-ai folosit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.