Drogheria online care ne ajută să avem toate produsele de îngrijire la un pas distanță

Situația actuală este ușor diferită de ceea ce am trăit până acum. Chiar dacă suntem tot mai des îndemnați să stăm în casă și, în cazul meu, acest aspect se întâmplă de aproape 2 săptămâni, trebuie să recunosc că mă simt din ce în ce mai în siguranță. A ajuns să-mi fie teamă să mă întâlnesc cu alte persoane sau să mă obișnuiesc cu mișcările dintr-o cameră în alta în alungarea plictiselii.

Cum ne procurăm cele necesare fără să ieșim din casă?

Tot mai multe magazine fizice s-au închis. Nu știu dacă acest lucru este rău pentru că lumea iese din casă pentru strictul necesar sau așa mi-ar place să cred. Comenzile online primează în această perioadă și tot mai des găsim transport gratuit. Ca să nu mai spun că este încurajată plata cu cardul. Ar fi de preferat să ne ferim de banii fizici pentru că sunt cei mai murdari și purtători de diverși alți microbi de care nu avem nevoie.

Notino este unul din magazinele online care s-au adaptat noilor tendințe și care și-a făcut o categorie drogherie pe site unde găsim produse strict necesare în această perioadă. Ne este mult mai ușor să găsim produsele de care avem nevoie zilnic pentru a avea o igienă impecabilă. Cred că sunteți și voi la fel de sătui ca și mine de veșnicul „spălat pe mâini”, ar acest aspect ne ține la distanță de multe neplăceri și mi-aș dori ca multe persoane să-și formeze un ritual din acest ritual bun. Microbii sunt îndepărtați în acest fel și putem să ne știm în siguranță.

Produse minime necesare pentru o igiena corporala cât mai corectă

În mod normal n-aș fi început cu igiena mâinilor doar că în această perioadă ele sunt cele mai solicitate și cele mai agresate. Pielea mâinilor are de suferit datorită faptului că ne spălăm excesiv pe mâini și pentru că folosim destul de des dezinfectant. Dacă totuși folosim produse de calitate, ca de exemplu o cremă de mâini bună precum este cea de la Bioderma Atoderm, reușim să ne păstrăm gradul optim de hidratare. Ca și săpun lichid vă puteți orienta către variante care au uleiuri hidratante sau consistențe cremoase care să nu usuce mâinile sub nici o formă.

Produse de îngrijire corporală

Nu știu dacă toată lumea muncește de acasă în perioada asta, dar oricum ar fi ziua noastră începe cu dușul zilnic. În acest fel avem nevoie de un gel de duș pe care să-l folosim cu plăcere. Sunt persoane care apelează la produse cu un parfum fructat, cu arome puternice sau chiar fără parfum. Totul ține de preferințe și eu cred că avem nevoie de un produs bun care să nu ne usuce excesiv pielea chiar dacă folosim oricum o cremă de corp. Nu ar trebui ca crema de corp să reușească să readucă nivelul de hidratare al pielii ci să-l mențină în limite normale. Eu folosesc uleiul de duș de la Bioderma Atoderm care are o consistență ușor fluidă, dar hidratantă. Ca și cremă de corp folosesc CeraVe pentru piele uscată și foarte uscată care poate fi folosită atât pentru corp cât și pentru față. Este una dintre cele mai prietenoase creme cu pielea și poate fi folosită atât de persoanele sensibile, dar și pentru faptul că este o cremă accesibilă cu rezultate bune.

Evident că nu se poate fără un antiperspirant. Preferatul meu este spray-ul Nivea când vine vorba despre protecție. Nivea Take me to Bali este o variantă nouă cu un miros plăcut și exotic.

Pentru un plus de încredere sau de răsfăț vă puteți aranja ceva mai mult în sensul că vă puteți machia și puteți să vă dați și cu un strop de parfum ca să vă simțiți. Cred că asta ne ajută să fim mai încrezători în aceste zile în care trebuie să ne petrecem o bună parte din timp în casă.

Care sunt produsele pe care le folosiți zilnic în această perioadă?

You may also like

30 de comentarii

    1. Produsele pe care le folosesc zilnic sunt săpunul lichid, cremă mâini, gel dus, cremă corp,antiperspirant dove

  1. Produse foarte bune folosești ,cele de la Bioderma sunt deosebite ,îmi plac mult de tot,dar și de la CereVe sunt minunate ,de la Nivea am si eu antiperspirant ,dar nu varianta aceasta ! Trebuie să avem grijă de noi chiar dacă stăm numai în casă !

  2. Numai produse foarte bune ,îmi plac mult cele de la Bioderma ,sunt pe primul loc,dar si cele de la CereVe sunt faine ,Nivea folosesc și eu ,dar altă variantă !

  3. Momentan nu a fost cazul…sa nu putem face cumpărături…dar dacă va fi cazul vom face și cumpărături on-line…

  4. Folosesc zilnic deodorant dove,apă micelara Bioderma Sensibio H2O,cremă de față tot Bioderma,,cremă de mâini de la yves rocher și cam atat

    1. Si eu comand online cam tot ce am nevoie. Dar in general produse de igiena si cosmetice, celelalte le gasesc la magazinele dina apropiere.

  5. Balsamul de buze de la Bioderma este genial. Il folosesc de foarte mult timp si niciodata nu m-a dezamagit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.