Rochie Romwe (OOTD)

Rochițe, rochițe?! Oare avem suficiente rochițe vreodată? Eu am dat acum o lună o comandă pe Romwe și mi-am ales o rochiță colorată. Iubesc site-urile care își prezintă hainele pe manechine pentru că în felul ăsta îți poți face o idee de felul în care se așează acel produs pe corp. Poza acestei rochii era foarte drăguță și m-a atras felul în care se așeza pe manechin.

Rochie romwe6-min

Rochie – link

Când am văzut-o am fost și mai încântată. se așează foarte frumos pe corp și este foarte vaporoasă. Mă gândeam să o port la următorul botez care va avea loc undeva la sfârșitul acestei luni. se vede foarte bine asortată cu o pereche de sandale dar merge la fel de bine și cu o pereche de sandale joase. Eu am ales să o port cu sandale joase pentru că am fost în vizită la o prietenă într-o zi și nu vroiam să fiu chiar atât de elegantă.

Un alt mare plus ar rochiei este faptul că lungimea este potrivită și nu îmi este mult prea scurtă. Eu am mai dat o comandă de rochițe care sper să îmi ajungă până la marele eveniment și îmi voi alege din cele 3 rochii una potrivită pentru eveniment. Deocamdată sunt înnebunită după aceasta și cred că pe aceasta mi-o doresc să o port!

Vă place rochița mea cea nouă?

Rochie romwe2-min Rochie romwe3-min  Rochie romwe5-min Rochie romwe7-min Rochie romwe-min

You may also like

11 comentarii

  1. Si eu am avut-o in cos acum ceva timp dar mi-a fost teama ca nu e ca in poza. Dar acum imi pare rau ca nu am luat-o!!! E superba!

    1. Nu as sti sa iti spun. Materialul este placut la atingere si poate ar fi fost mai ok daca ar fi fost un pic elastic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.