Se merită să ieșim din casă pe vremea asta?!

Virusul ăsta îmi dă un vibe atât de negativ. Parcă sunt ușor deprimată de dimineață până seara. Ca să nu mai zic de faptul că am anumite zile în care sunt într-o oarecare măsură forțată de situație să ies și iar este deprimant. Până acum îmi doream să ies, dar când ies și văd străzile pustii, alarme de poliție și starea aia de alertă parcă îți piere tot cheful.

Prima ieșire după multe zile de stat în casă

Nici nu mai știu când am ieșit ultima dată din casă. Cred că am mai bine de 10 zile. Pentru tot ceea ce am nevoie prefer să comand online sau se duce iuby afară echipat corespunzător. Evident că îți asumi un oarecare risc în ambele situații. Când iese afară se echipează corespunzător cu mască și mănuși și își mai ia și un gel dezinfectant la el, dar și atunci când ajung coletele la mine este un nou risc. Încerc să le dezinfectez și pe ele pentru că nu știu unde au ajuns.

Astăzi am ieșit din casă la recomandarea medicului de a merge să fac o analiză la o clinică privată. Vă spun sincer că am adormit undeva în jurul orei 6 dimineața. Efectiv mă măcina gândul că trebuie să ies și nu puteam să dorm. În jurul orei 10 m-am trezit și eram cheaună de cap. Străzile destul de pustii păreau ușor deprimante, mașini mai erau pe străzi, oamenii stăteau la rând la aprozar cu măști pe față …. Cred că este mai bine în casă pentru că afară mă deprimă toată atmosfera și chiar pare mult mai apăsătoare decât este de acasă.

Accesorii necesare pe timp de criză se pot găsi și în magazine care nu sunt de profil

Chiar și firmele de afară au înțeles criza de măști și de accesorii în categoria virus-protection la care apelăm des în ultimul timp și s-au aprovizionat și ei chiar dacă profilul lor nu este tocmai acesta. Mă refer aici la Dresslily care este de fapt un magazin exclusiv de haine, dar a înțeles nevoia oamenilor de a achiziționa acest gen de produse. Mi se pare că firmele românești încearcă să facă un business din asta și să câștige la maxim.

Am fost surprinsă să văd că pe site se găsesc și măști cu mai multe filtre de protecție, mănuși, dar și aparate pentru dezinfectant sau folii de protecție pentru încălțăminte.

Comenzile online sunt mult mai sigure

Așa cum vă spuneam, eu prefer variantele online. Merită să comanzi și să aștepți comanda decât să ieși afară și să te expui mult mai mult. Fie că este vorba de produse indispensabile sau swimsuit, poți profita de reducerile existente și să comanzi ceea ce ai nevoie.

Dacă intenționați să dați și voi o comandă pe site să știți că puteți folosi codul DLBF20 care vă oferă o reducere suplimentară de 20%: 
Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

22 de comentarii

  1. Nu prea se merită să ieșim din casă decât dacă avem cu adevărat nevoie sau cum a fost azi in cazul tau si dacă tot iesim trebuie să purtăm măști

  2. Îmi dau seama cât de stresată ești acuma cu această situație în care ne aflăm ,dar trebuie să mergi că sunt situații unde nu poți amâna și important este să fii încrezătoare și optimistă că totul va fi bine și nu mai este mult și va veni și bebelina ! Eu îți doresc multă sănătate și ție și bebelinei și naștere ușoară draga mea ! ❤

    1. Si noi evitam pe cat posibil sa iesim din casa,iese sotul cam o data pe săptămână ca sa mai cumpere ce e nevoie,și atunci cu mănuși, mască și spirt ca gel dezinfectant nu Am mai gasit

  3. Multumim frumos pentru recomandare! Suntem acasa de trei saptamani!sper sa se termine totul cu bine!

  4. Si eu prefer siteurile din afara atunci cand fac cumparaturi online pentru ca au preturi foarte bune. Acum toata lumea alearga dupa masti si dezinfectanti. Eu am incetat sa numar zilele de izolare pentru ca ma deprima.

  5. Eu nu ma tem sa ies din casa, merg zi de zi la servici. În supermarketuri însă am evitat sa mai ajung.

  6. Și eu prefer varianta online. Dar uneori nu se merita din cauza transportului. Azi am ieșit și mai departe de 3 minute casa. A fost nevoie de cumpărături mai serioase.

  7. Super! Voi pune și eu o comanda la Dresslily cu ocazia asta! Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.