Bijuterii ChicBijoux personalizate și din colecția de iarnă

Am făcut un obicei ca înainte de Crăciun sa-mi comand diverse bijuterii de la Chic Bijoux! Anul trecut mi-am luat, printre altele, un lanț personalizat cu numele fiecărui membru al familiei! Anul ăsta am luat un lanț cu ROKOLLA și un lanț cu un fulg de nea mare. Îmi place sa le port in același timp pe amândouă și chiar se văd extrem de frumos! ❄️❄️❄️

De ce aleg mereu bijuterii de la Chic Bijoux

Așa cum am mai spus am bijuterii de mai bine de un an de la ei și s-au păstrat absolut impecabil. Anul trecut aveau altfel de ambalaje în care veneau produsele. Ambalajele de anul acesta mi se par cele mai elegante dintre toate cele primite. Se vede că investesc chiar și la acest capitol. Ambele lanțuri au venit în cutii dreptunghiulare dintr-un carton tare pe care este inscripționat logo-ul firmei. Broșa a venit ambalată într-un săculeț de catifea foarte drăguț.

În plus, bijuteriile vin la pachet cu un certificat de calitate care atestă faptul că produsele sunt din argint și data la care acestea au fost trimise. Am primit certificate pentru toate produsele comandate.

Lanț personalizat cu numele blogului

Anul trecut mi-am luat un lanț suuper frumos prin care erau schițați membrii familiei și erau trecute chiar și numele pentru fiecare persoană. Am primit extrem de multe aprecieri pentru acel lanț. Problema este că sunt însărcinată și Cristina tot îmi spune că trebuie să modific lanțul cu numele surorii ei. M-am tot chinuit să-i explic că după ce se va naște voi face unul nou. Pentru că nu am scos-o la capăt am preferat să-l scot și să-mi fac unul cu numele blogului ROKOLLA. Parcă nu-mi doream suficient de mult unul cu numele meu așa că acesta mi s-a părut extrem de interesant.

Lanț cu pandantiv fulg de nea

Cei de la ChicBijoux au scos și anul acesta o colecție de Crăciun. Au fost diverse bijuterii care sunt specifice acestei sărbători. Eu mi-am ales un colier care poate fi purtat pe o perioadă mai lungă de timp pentru că este specific perioadei reci. Un fulg de nea este absolut perfect pentru această perioadă de iarnă și am fost plăcut surprinsă să văd că pandantivul este suficient de mare și că se vede foarte frumos.

Nici măcar nu cred că puteam să fac o alegere mai bună. Vă puteți convinge și singură că nu laud degeaba această bijuterie pentru că merită.

Broșă cu fulg de nea

Broșele nu sunt punctul meu forte. Mi-aș dori să am această pasiune și să-mi asortez diverse piese vestimentare cu genul ăsta de accesorii. Cum pentru toate este un început, am zis să îmi iau un fulguleț pentru că este foarte bun pentru acest anotimp. Am asortat această broșă la un sacou alb și am fost tare încântată de cât de frumos s-a văzut.

You may also like

20 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.