Protejarea telefonului cu ajutorul foliei

Tot timpul am fost ușor neatentă în ceea ce privește atenția pe care trebuie s-o am pentru telefon. Mai mereu îmi schimbam telefonul din cauză că era ecranul stricat, spart, zgâriat, etc. Nici nu-mi aduc aminte să-mi fi schimbat telefonul doar ca și un moft. Ultima peripeție mi-a cam pus capac și de atunci încerc să fiu și mai atentă la detalii de genul.

Cum a avut de suferit ecranul telefonului meu

În vacanța de Crăciun am fost plecată la munte și pentru că am avut diverse opriri până la destinație evident că bateria mea s-a descărcat de câteva ori. Marea majoritate a timpului telefonul meu a fost conectat la bateria externă. Pe lângă faptul că aveam rucsacul plin de tot felul de nebunii, mai țineam și telefonul conectat la baterie și inevitabilul s-a produs.

Telefonul cu tot cu baterie a căzut pe asfalt și ecranul nu a arătat deloc bine. Pentru că știam că sunt ușor stângace la acest capitol, telefonul meu era echipat cu husă de silicon și folie de sticlă. Am tot sperat că toate acele crăpături să fie doar pe folie pentru că aveam o folie de sticlă. Se zice că folia de sticlă prea o bună parte din șoc și protejează în proporție de 90% ecranul telefonului.

Am mai avut peripeții cu scăpatul telefonului pe jos și atunci doar folia de sticlă a avut de suferit. Într-un fel m-am consolat cu acest mic detaliu și nu m-am panicat foarte tare atunci când am văzut crăpăturile deși impactul a fost unul destul de puternic. Recunosc că mi-a fost chiar jenă să-i spun soțului de cât de neîndemânatică sunt și chiar am amânat pe cât posibil să dau folia jos pentru a vedea dacă ecranul telefonului meu a avut de suferit.

Telefon nou și folie nouă de la Smart Protection

Cu puțin timp înainte de plecarea mea la munte chiar îmi cumpărasem un telefon nou doar că nu am avut timp să-mi transfer totul de pe un telefon pe altul și am amânat momentul. Cred că am făcut o alegere bună. În concluzie, acasă mă aștepta un Samsung S10 nou care aștepta să fie luat la plimbare. Tocmai din acest motiv m-am bucurat că am primit cadou o folie noua de la Smart Protection care a venit ambalată foarte frumos într-o cutie, cu instrucțiuni detaliate de aplicare.

Fără husă și folie de protecție oricum nu aș fi îndrăznit să încep să folosesc noul telefon. La cât de neatentă sunt, nici cu metodele astea de protecție nu este foarte safe telefonul la mine, darămite să-l iau la purtare fără nimic?!

You may also like

20 de comentarii

  1. Husa e foarte importantă pentru telefon, îi prelungete viata, îl fereste de diferite căzături sau zgârieturi!

  2. Da,o husă este foarte importantă pentru telefon,îl protejează mult atunci când se întâmplă să cadă jos și este mai în siguranță !

  3. Momentan am decât husă… Folia de sticlă pur și simplu s-a dezlipit…momentan nu am u de să aplic una

  4. Eu nu am ”reușit” să sparg display-ul niciunui telefon, însă nici nu îmi doresc să se întâmple, așa că și eu îl protejez pe al meu cu folie. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.