Gustări sănătoase de la Nutrivita.ro

Cei de la Nutrivita.ro au fost foarte drăguți încât să ne trimită la întâlnirea de bloggerițe din Galați Danube Bloggers Meet un pachet cu câteva produse cu care să ne încânte. Fiecare sprijin a contat așa că pachețelul primit a fost o surpriză plăcută.

Conținutul coletului de la Nutrivita.ro

În punguța de cadouri am găsit 3 produse apetisante. Este vorba de shake-ul de mango care poate înlocui cu succes o masă cu menținea să fie puțin rece. Eu v-am mai povestit despre el aici și chiar dacă are un gust ușor făinos, pot să spun că nu m-am chinuit foarte tare să-l consum.

Biscuiții crocanți cu semințe de in și făină de castane sunt îndulciți cu miere. Sunt 5 biscuiți absolut delicioși pe care i-am servit singură. M-am obișnuit să mai ronțăi câte ceva și aceștia mi s-a părut snake-ul perfect dintre mese. Chiar dacă nimeni nu recomandă ronțăielile știu că nu sunt singura cu acest tabiet mai puțin potrivit. Chiar au un gust bun, sunt sățioși și de cele mai multe ori i-am consumat seara.

Știu că multe dintre voi sunteți obișnuite cu orezul expandat. Acesta poate fi consumat simplu sau înlocuitor pentru pâine. Eu am o variantă BIO care are ciocolată neagră deasupra. Are un gust plăcut și interesant. Eu am descoperit destul de recent genul ăsta de produse, dar poate fi un dulce sănătos. În plus, această variantă este și fără gluten dacă știți că aveți intoleranță la acest ingredient.

Toate aceste produse pot fi consumate dacă intenționați să mai scăpați de câteva kilograme sau doar dacă vreți să mâncați puțin mai sănătos, să înlocuiți o masă, etc.

Dacă tot suntem nevoiți să stăm acasă zilele astea suntem tentați să mâncăm mult mai mult decât de obicei așa că trebuie să avem grijă la consum și să nu uităm că kilogramele în plus se pun și în această perioadă. Poate că ar fi bine dacă suntem nevoiți să stăm în casă să facem măcar 5-10 minute de sport pe zi pentru o viață mai sănătoasă.

You may also like

28 de comentarii

    1. Nu am încercat nici un produs de la Nutrivita ,dar cred că sunt bune ! Biscuiții arată tare bine ! Să ai poftă draga mea !❤

      1. Nu le-am incercat, am mai mâncat însă orez expandat bio cu ciocolată de la Lidl și mi-a plăcut foarte mult

    1. Interesant orezul expandat. Eu chiar mananc dar ca acesta nu am mancat pana acum. O sa il incerc. Vorba ta, daca tot suntem la izolare.. Sa nu iesim cu kg in plus… Prea multe!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.