Comenzile online înlocuiesc shoppingul clasic

Terapia prin shopping este cunoscută ca fiind eficientă. În aceste zile este foarte complicat să ieșim din casă. Nici nu se mai pune problema să umblăm din magazin în magazin în căutarea chilipirulilor. Este de preferat să stăm în casă și să așteptăm să treacă toată această nebunie. Problema este că nu prea avem arme cu care să luptăm împotriva acestui virus și nu ne rămâne decât să ne protejăm și să ne ferim.

Virusul și isteria creată în jurul lui

S-a creat o întreagă isterie în jurul acestui virus, mai exact COVID-19, și în ciuda faptului că țara noastră nu este chiar atât de afectată precum este Italia, nu ar trebui să ignorăm ceea ce ni se spune. Evident că nu este de glumit și prefer să ascult toate instrucțiunile primite din partea autorităților doar să ne fie bine. Eu am un motiv în plus să mă protejez pe cât posibil dat fiind faptul că aștept un bebe și că trebuie să am grijă și de Cristinuța mea.

Nu pot să nu-mi ascund îngrijorarea în ceea ce privește vizita mea la spital în cel mult o lună. De fapt voi fi nevoită să merg la spital ca să nasc. Situația nu este tocmai roz, în Galați oricum nu sunt multe cazuri până acum, dar eu tot sunt teribil de îngrijorată. Mai mult, am înțeles că nu voi putea fi însoțită și nici nu voi putea primi vizite ceea ce mă îngrijorează puțin. Când am născut prima dată i-am cerut soțului câteva lucruri, banale ce-i drept, dar au fost chestii de care am avut nevoie pe parcurs. Acum nu știu cum va fi și mă sperie puțin acest lucru.

Am tot încercat să-mi cumpăr măști de față, dar nu prea am mai găsit pe nicăieri. Stocurile de măști se epuizează rapid și nu prea am stat să bat toate farmaciile în căutarea unora. Plus că am auzit că au niște prețuri destul de mari pentru că este cerere. Nu uitați că o mască de acest gen poate fi purtată în jur de 2-3 ore și după asta trebuie schimbată așa că țineți cont și de aceste detalii pentru o mai bună protecție. Eu le-am mai găsit online aici doar că mă gândesc că durează până poți intra în posesia unui astfel de colet

Dresslily este o alternativă bună pentru shoppingul online

Am dat nenumărate comenzi pe Dresslily doar că au avut și ei o mică vacanță. Nici mie nu prea mi-a ars de cumpărături așa că am cam ignorat toate promoțiile primite pe mail. De această dată trebuie să recunosc că am fost atrasă de faptul că au produse de protecție în categoria virus-protection.

Sunt multe alte produse pe site de care mă simt atrasă și o parte dintre acestea sunt și hainele lor. Mi-ar plăcea să-mi mai iau o geacă de piele sau chiar câteva bluzițe de primăvară. Nu m-am uitat foarte mult pe site și totuși am ochit eu câteva lucruri pe care mi le-aș dori. Chiar dacă situația vacanțelor este incertă în acest moment, eu tot visez la câteva zile la mare anul ăsta chiar și pe litoralul românesc. Un swimsuit cu talie înaltă cred că ar fi potrivit, plus că îmi place sutienul, dar și faptul că are ceva gen push up.

Ar fi bun și un rucsac nou, dar și niște balerini. Evident că dacă îmi petrec mai mult timp pe site voi găsi mult mai multe lucruri pe care mi le doresc. Bani să am că asta cu comenzile se rezolvă rapid.

Dacă intenționați să dați și voi o comandă pe site să știți că puteți folosi codul DLBF20 care vă oferă o reducere suplimentară de 20%: 
Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd

Voi mai plasați comenzi online în perioada asta? Ce vă doriți să vă cumpărați sau de ce ați mai avea nevoie?

You may also like

17 comentarii

 1. Da si eu fac comenzi online mai ales în perioada aceasta că nu prea putem ieși,aș avea nevoie de mai multe produse de curățenie

 2. Cam de mult timp nu am mai făcut o comandă online,nevoi sunt tot timpul ,dar cu situația de acuma mai stăm pe loc .Nu mai este de glumă cu regulile care s-au propus și care intră în vigoare din noaptea aceasta ,dar niște măști nu ar strica să le avem .

  1. Sincer incerc sa stau potolită, parca nici nu îmi vine să cumpăr haine atunci când stiu ca nu ies din casă.Sper ca totul sa se termine repede

 3. Si eu am cautat peste tot dar nu aveau! Multumim frumos pentru recomandare! Ai grija de tine draga mea!

 4. Da, terapia prin shopping este benefica. Ideea este sa ai și bani necesari.
  Cât despre măști, se mai găsesc din când în cand prin farmacii. Poate, le poți ruga pe farmaciste sa te anunțe cumva atunci când primesc. Mai ales ca este însărcinată.
  Sarcina ușoară în continuare. Multa încredere ca totul va fi bine.

 5. Și noi ne-am bazat mult pe varianta de shopping online în ultima perioada. Bune recomandări!

 6. N-am mai avut curaj sa fac shopping din China 😀 Cam scumpicele si la ei mastile, fata de cum erau in trecut. Sa speram ca vom trece cu bine peste acest virus.

 7. În această perioadă este bune sa evităm să ieșim, cumpărăturile online subt o soluție,mai ales că unele si teuri au scazut pretul de ceva timp la produse le lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.