De ce citesc articolele de pe flawless.ro

Informația circulă mult mai ușor în online și știrile ajung la noi rapid. În funcție de informațiile pe care le caut sau de subiectele pe care le urmăresc, navighez pe diverse site-uri care să mă ajută să fiu pusă la curent cu ultimele noutăți și ultimele trenduri. Printre pasiunile mele aș putea enumera: călătoriile, moda și frumusețea. Despre toate acestea citesc cu plăcere astfel de articole pe www.flawless.ro, o revistă online care-mi place mult și alături de care particip la diferite colaborări.

Detalii despre revista online Flawless.ro

www.flawless.ro este o revistă online fondată de Alexandra Nuță-Stoica, fost redactor-șef la Jurnalul de Estetică și, mai târziu, la Șapte Seri, și de Ioana Radu. Aceasta din urmă s-a retras din proiectul flawless, dar a rămas cel mai bun prieten al proiectului editorial și cel mai drag colaborator al Alexandrei și al întregii echipe flawless.

Revista are 6 secțiuni dedicate viciilor noastre cotidiene: fun&games, fashion&accessories, beauty&makeup, lifestyle&leisure, how to și boys&toys – la masculin. Pentru că da, este o revistă pentru ambele sexe, pentru „băieţi buni, fete rele şi toți cei cu inima neîmblânzită și dor de ducă”.

Flawless.ro propune subiecte interesante din toate punctele de vedere, de la interviuri cu vedete și designeri români, cu și despre creație, până la recenzii de cărți și filme și recomandări de călătorie. Rubrica How to… este dedicată micilor trucuri care ne pot face viața mai ușoară, zi de zi.

Această revistă online de lifestyle își propune în primul rând să prezinte publicului artiști talentați, la început de drum, designeri creativi, uneori necunoscuți, dar și părțile mai puțin știute ale călătoriilor și vacanțelor din România și din străinătate. Nu lipsește nici muzica, nici filmele cu adevărat fascinante, iar un loc special în inima autorilor va rămâne mereu lectura.

www.flawless.ro susține toți oamenii creativi din mediul online, fie că vorbim despre jurnaliști de renume sau bloggeri, prin campanii integrate în cadrul revistei și nu numai.

Articolele mele de suflet din această revistă

În ciuda faptului că îmi dau cu părerea despre ceea ce înseamnă modă, eu îmi spun doar părerile personale și ceea ce mi se potrivește mie. La rândul meu, mă inspir din diverse alte locuri care să mă ajute să fiu pusă la curent. Variantele online ale revistelor, precum Flawless.ro, vin cu sfaturi, poze și piese vestimentare care te pot ajuta să te inspiri și să arăți perfect. Sau poți fi pusă în temă cu cele mai noi cosmetice.

Voi citiți reviste online? Cunoașteți site-ul celor de la Falwless?

You may also like

19 comentarii

  1. Nu citesc reviste online ,dar știam de acest site ,mai auzisem de el și o să intru și eu să mă uit puțin !

  2. Chiar nu știam de site, de regulă da, urmăresc tot felul de site-uri din categoria Lifestyle și Cultură. Am aruncat un ochi și pe flawless.ro și mi l-am adăugat în Bookmarks. Mulțumim pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.