Amintește-le celor dragi că le ești alături, chiar dacă pandemia impune auto-izolarea. Trimite cadouri prin Giftexpress.ro

Nu trebuie să fie o ocazie specială pentru a-i surprinde pe cei dragi cu un cadou frumos. Fiecare zi este de fapt o astfel de ocazie. Cu atât mai mult în contextul actual, când cei mai mulți sunt în auto-izolare, un astfel de gest ar putea valora mai mult decât îți poți imagina. Poate fi demonstrația solidarității în cazul celor cu care ești în relații profesionale, spre exemplu sau un gest de afecțiune, de iubire pentru familie, prieteni, cunoștințe.

Cadourile nu pot nimeri niciodată în momente nepotrivite. Înainte de a privi partea materială a acestora, să avem în vedere semnificația lor. Ce înseamnă până la urmă gestul de a dărui cuiva ceva, din inimă? Un cadou, mai ales în această perioadă, va fi departe de a fi interpretat ca un simplu gest. Asta e și intenția de altfel, de a ne exprima sentimentele față de ceilalalți atunci când fizic nu îi putem bucura cu prezența noastră.

Îți place să îi surprinzi pe cei iubiți? Ai posibilitatea de a face asta și în plină pandemie și nu, nu trebuie să părăsești domiciliul. Cum?

Giftexpress.ro  – eshop-ul care livrează cadoul direct la destinatar

Pe www.giftexpress.ro vei găsi atât cadoul potrivit în funcție de destinatar, precum și serviciul de livrare la adresa indicată de tine. Bineînțeles, în cazul în care nu comanzi la domiciliul tău, va fi necesar să achiți coletul prin card, deci înainte. Plătești în momentul în care plasezi comanda, iar apoi aștepți reacția celui pe care alegi să îl surprinzi.

Cât despre ce poți oferi cadou în acest context, descoperă sugestiile nelimitate cu care te întâmpină magazinul. Poți merge fie pe varianta coșurilor cadou, care sunt mereu practice și apreciate, fie pe cadouri cu țintă – pentru el, pentru ea, pentru copii etc.

Coșurile cadou sunt o alegere inspirată și cu siguranță va fi apreciată în această perioadă, în care mulți preferă să își inhibe poftele de dulce sau orice înseamnă răsfăț decât să iasă la cumpărături. Descoperă pe Giftexpress.ro coșuri cadou în combinații dintre cele mai variate, potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Chiar și pentru sărbătorile pascale există astfel de opțiuni, deci indiferent care va fi starea generală din țară în aprilie, le vei putea transmite celor dragi dragostea ta. Distanța nu trebuie să fie un impediment în a aduce zâmbete pe fețele celor care sunt în auto-izolare, poate chiar singuri. Părinți, frați, socri, rude, prieteni – toți pot simți că sunt importanți pentru tine, că sunt purtați în inima ta, indiferent de cum stau lucrurile.

Pentru cei care se plictisesc repede pentru că așa sunt din fire, pentru prietenii care au copii, o idee excelentă de pus în practică sunt diversele jocuri în dimensiuni ce le fac ideale pentru interior.

Adresa nu trebuie să fie neaparat alta decât a ta. De asemenea, îți poți surprinde partenerul/partenera cu un cadou deosebit, prin care să îți exprimi iubirea.

Astfel de idei interesante, inepuizabile, găsești la costuri rezonabile pe giftexpress.ro.

You may also like

19 comentarii

  1. Da,sunt total de acord cu comenzile online în această perioadă dificilă,chiar este metoda cea mai bună !

  2. Nu știam de acest site! Cu siguranță ii voi face și eu mamei o surpriza frumoasa mai ales ca ne despart atâția kilometri și nu ne putem vedea din cauza carantinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.