Experiența mea cu shake-urile de la Gerlinea

Buzzstore se face vinovat de faptul că m-au tentat să încerc produsele de slăbit de la Gerlinea. Acum mai bine de o lună, au lansat o nouă campanie și am zis să-mi încerc și eu norocul. Toate calculele mele duceau către o respingere garantată din program. Am menționat că vreau să slăbesc câteva kilograme și mă gândeam că nu am nici o șansă în fața persoanelor cu o reală problemă cu kilogramele.

Povestea a început cam așa. Am început să completez formularul de înscriere și am zis că am 62 kg. N-am mințit cu nimic pentru că eu așa știam că am. Acum câteva luni bune în urmă aveam 62 de kg corect și m-am gândit eu că la 55 – 56 kg aș vrea să ajung pentru că eu am 1,72 și altfel s-ar vedea foarte urât dacă aș slăbi sub 55.

În momentul în care a venit coletul de la buzzstore cu produsele Gerlinea, am zis să fac o treabă bună și să mă țin conștiincioasă de treabă. Totul a început cu pozatul cântarului care m-a îngrozit. Aveam aproape 66 kg și niciodată în viața mea nu am fost atât de grasă. Eu tot vedeam că luam proporții și la burtă se cunoștea cel mai tare. De fiecare dată când mă plângeam vreunei prietene îmi zicea că exagerez. Poate că din politețe zicea asta sau chiar nu se vedea. Eu nu port haine mulate ca să se cunoască absolut toate formele și să mi se vadă burta. Dovada este mai jos!

Mă îngrozește lipsa mea de inițiativă și indolența

Orice om zdravăn la cap care conștientizează problema care o are, ar trebui să ia măsuri. Așa ar fi logic doar că eu am mai jonglat cu micile răsfățuri culinare sau chiar cu junk food pentru că nu am avut cum să mă eschivez și nici nu am putut refuza. Sunt o persoană foarte pofticioasă și nu aș fi putut să mă uit la mâncare fără ca eu să mă ating de ceva.

Am trecut la treabă și primul produs pe care am început să-l consum a fost shake-ul cu mango. Acesta este bogat nutrițional și are rolul de a înlocui o masă. Eu am încercat să servesc micul dejun și să înlocuiesc oricare dintre celelalte 2 mese. Evident că prima zi am fost motivată. Foarte motivată să mă apuc intens de ceva și să iau măsuri în acest sens. Mi-am pus un pahar mare de shake și l-am combinat cu câteva nuci pentru că creierul meu nu prea concepe ca în loc de o mâncare propriu-zisă, să-i ofer o băutură.

Shake-ul este gros și gustul de mango este proeminent. Totuși consistența este ușor mai groasă și ceva în subconștientul meu nu mă lăsa să pot să beau prea mult din acest lichid. Nu era rău la gust, dar nu am putut. Nu vă pot minți. Am băut jumătate din cantitatea cutiei, adică vreo 150 ml.

Recomandare pentru shake-ul de Mango Folosiţi câteva cuburi de gheaţă sau îl puteţi lăsa la rece câteva ore. Este mult mai gustos şi mai băubil. Mie cald nu mi-a plăcut deloc şi am folosit câteva cuburi de gheaţă atunci când l-am servit.

Iubesc cafeaua și de cele mai multe ori aleg să beau capuccino sau cafea cu lapte. Am zis că Frappeul de la Gerlinea este mult mai bun și mai bun de băut. L-am ținut și pe acesta la rece toată noaptea și pentru că dimineață la prima oră a trebuit să plec și nu am mai avut timp să mănânc am luat cutia cu mine. A fost mult mai bun ca cel de mango, deși consistența părea ușor asemănătoare.

Acesta era ușor mai fluid și dulce. Pentru gustul meu a fost potrivit și cred că din acesta am băut aproape trei sferturi din cutie. L-am băut de foame și puțin de sete. După ce consumi aceste shake-uri ele cer foarte multă apă și cred că se umflă bine în burtă și îți dă senzația de sațietate.

Vreau să menționez că în restul timpului am avut o alimentație normală și nu am făcut foarte multe eforturi. Nu am ținut nici o dietă și am încercat să nu mai consum așa multă pâine. Rezultatele s-au văzut după terminarea produselor Gerlinea când rezultatele nu au fost spectaculoase.

Sheke-ul de ciocolată a fost cel mai delicios. Eu l-am făcut cu lapte și am urmat întocmai rețeta de pe cutie. Am folosit shakerul primit cadou și am amestecat bine compoziția. Produsul se face un fel de pudding de ciocolată. Fix același gust. Acesta mi s-a părut cel mai bun și dacă nu vreți să fie atât de consistent, merge să adăugați o cantitate mai mare de lapte.

Eu am mâncat 2 batoane de ciocolată cu caramel de la Gerlinea și acelea chiar au fost delicioase. Erau bune de te lingeai pe degete și cred că alea ar fi fost mult mai ok să fi fost în acest program. Fetele au încercat și biscuiți de la ei și au fost mulțumite.

În concluzie, nu am reușit să slăbesc prea multe kilograme și mă gândesc cu groază că săptămâna vitoare pe vremea asta eu voi fi pe plajă și mă voi dezbrăca în costum de baie. Dacă din toate pozele va lipsi burtica mea, să știți și motivul.

Ați încercat produse Gerlinea vreodată? Cum ați reușit să scăpați cel mai ușor de kilogramele în plus?

You may also like

11 comentarii

  1. Nu am incercat produsele Gerlinea, nu a fost necesar, eu nu am sarit niciodata de 50 kg decat cand am fost insarcinata, si atunci am ajuns la 65-66 kg maxim…nu mai stiu exact 😀

  2. Mie imi plac toate. Nici eu nu ma consider grasa, dar consumand cu regularitate aceste produse reusesc sa ma mentin in graficele recomandate varstei si inaltimii mele. Shake-urile le ador, chiar mi-am comandat un pachet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.