Zile parfumate cu Tesori d’Oriente Hammam

Parfumurile sunt în topul preferințelor mele și apelez zilnic la ele. Îmi place să miros frumos și să las un miros plăcut în urma mea, iar din acest motiv folosesc diverse produse de îngrijire care să-mi ofere acest confort. }n ultimul timp am încercat mai multe produse din gama Tesori d’Oriente și pentru că mi-au plăcut am zis să încerc o variantă nouă. Așa am descoperit Tesori d’Oriente Hammam.

Set cadou Tesori d’Oriente Hammam

Acesta este unul dintre cele mai practice seturi cadou de la Tesori d’Oriente. Eu l-am ales pentru mine pentru că are 2 produse extrem de utile, dar poate fi oferit la fel de bine. Setul conține un spray și o apă de parfum. Referitor la aroma acestei game pot să spun că Hammam este o combinație interesantă de arome cu note floral-orientale, îmbogățite cu ulei de argan cultivat în sudul Marocului și folosit de secole ca elixir al frumuseții. Acest parfum cuprinde senzualitatea iasomiei de Sambac, strălucirea Florilor de Portocal și prospețimea Clementinelor, toate acestea creând un parfum intens și de neuitat.

Deodorant Tesori d’Oriente Hammam

Deodorantul este produsul la care apelez de câteva ori pe zi. Îmi place să-l reaplic ori de câte ori simt nevoia de un boost de energie și o aromă fresh. Asta se întâmplă când sunt acasă pentru că nu-l port în geantă și nici nu-l reaplic atunci când sunt la job. Mirosul este foarte plăcut și îmi place să-l simt ori de câte ori fac câte o mișcare. Un alt aspect de care sunt foarte încântată este și faptul că nu are nici un pic de pudră.

Apă de parfum Tesori d’Oriente Hammam

Gama aceasta este considerată unisex și poate fi folosită de oricine se simte atras de miros. Mirosul este ușor dulceag și consider că este mai potrivit pentru o femeie sau pentru bărbații care nu caută acel miros puternic masculin pentru produsele de îngrijire.

Apa de parfum are 100 ml și ajunge suficient de mult timp. În prezent eu folosesc varianta cu Matcha despre care am scris aici și mi se pare că are o persistență foarte bună. Varianta aceasta cu Hammam este mult mai selectă și mai apropiată de gustul meu, iar asta a făcut ca eu să întind mai des mâna după acest produs.

Voi folosiți produse Tesori d’Oriente? Care este gama voastră preferată?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

17 comentarii

  1. Sa ști ca de foarte mult timp îmi doresc sa încerc un parfum tresori…insa aveam impresia ca este foarte scump…de curând am aflat ca nu…asa ca îmi voi lua unul cu prima ocazie…. Mersi pentru recomandare

  2. Imi plac foarte mult aceste produse! Le am descoperit acum cativa ani in Italia si mi au placut foarte mult! Parfumurile imi plac cel mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.