În așteptarea primăverii cu accesorii Dresslily

Comanda despre care vreau să vă vorbesc astăzi a ajuns acum mult timp. Nu cred că a trecut 6 luni, dar undeva în zona aia. Am tot amânat momentul pozării ei și uite că vremea nu mai este potrivită și nici corpul meu nu se mai pretează cu produsele comandate. Asta este …. le voi putea folosi o dată cu venirea primăverii și o dată cu revenirea mea la formele inițiale. Am să detaliez puțin ca să înțelegeți despre ce vorbesc.

Body burgundy

Mi-am dorit tare mult un body pentru perioada rece. Nu știu de ce, dar am amintiri tare plăcute din perioada liceului în care apelam la astfel de piese vestimentare. La scurt timp după ce am primit acest body am aflat vestea … sunt însărcinată. Această veste a venit la pachet cu o serie de sentimente noi pe care nu le-am experimentat la prima sarcină. Dureri de burtă, dureri de spate, eram deranjată de tot ceea ce punea presiune pe burtă, etc. Am tot așteptat să mă simt ceva mai bine pentru a putea purta acest body doar că la scurt timp a început să apară burtica și să nu se mai vadă frumos. Cel puțin mie nu-mi place să mă expun prea mult.

Îmi fac când și când poze cu burtica și, în rest, prefer să port haine largi care să nu mă țină și nu o scoată foarte mult în evidență. Nu este vorba că mă ascunde de ceva, ci de faptul că tolerez destul de greu hainele foarte strâmte. În felul ăsta voi aștepta să revin la formele inițiale ca să pot să mă bucur din plin de acest body care este exact așa cum mi-am dorit.

Geantă de vară Dresslily

În fiecare vară mă gândesc să-mi iau o geantă gen de plajă sau din împleturi cum este cea de mai sus. Am tot văzut diverse modele care mi s-au părut interesante doar că mereu amânam achiziția uneia. Chiar dacă în momentul în care am comandat-o vara era pe sfârșite și eram convinsă că nu voi avea ocazia să o port prea des eu am insistat să mi-o iau pentru că era la reduceri

Geanta este foarte încăpătoare. Are un compartiment mare și un compartiment foarte mic pe lateral. Se poate închide cu fermoar și abia aștept să vină vremea ei ca s-o pot purta.

You may also like

15 comentarii

  1. Imi place foarte mult culoarea badyu lui si geanta este foarte frumoasa sa le folosesti cu placere draga mea!

  2. O sa vina vremea cand vei putea purta tot ce-ți dorești însa acum bucură-te din plin de aceste momente, de bebelusul care va veni curand!

  3. Sunt foarte drăguțe… Bodyul m_a cucerit… Și eu purtam în adolescență … De abia aștept sa te vad putându-l… Mai este un pic

  4. Sa speram ca primavara vine la timp! Intre timp inca ne luptam cu temperaturile stranii. Foarte frumoasa geanta! Va merge de minune la vara. Si body-ul e tare fain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.