Importanța ambalării corespunzătoare a coletului

Comenzile online ocupă un loc extrem de important atunci când vreau să-mi cumpăr un produs cosmetic, ceva de îmbrăcat sau chiar un produs electrocasnic. M-am cam dezobișnuit să mă duc să umblu prin magazine în căutarea comorilor. Online totul este mult mai simplu. Pot compara produsele între ele atât din punctul de vedere al caracteristicilor, cât și a prețului. Am suficient timp de gândire fără a fi presată de ceva anume.

Avantajele comenzilor online

Totul începe cu ambalarea comenzii. Aceasta joacă un rol foarte important pentru că o ambalare corespunzătoare este responsabilă de felul în care ajunge coletul la destinație. De exemplu, comenzile la Notino sunt în topul preferințelor mele și asta pentru că mie îmi dau impresia că pun un foarte mare accent pe ambalajele de protecție. Folosesc atât de multe folii cu bule și fiecare produs este ambalat individual încât până acum nu am avut nicio neplăcere. Fiecare produs a ajuns într-o stare perfectă. Mie îmi place și faptul că sunt foarte generoși chiar și atunci când vine vorba de cutiile folosite. Mi s-a întâmplat de multe ori ca coletul să nu fie atât de mare, dar cutia să fie extrem de generoasă.

Cu alte cuvinte, comenzile ajung într-o stare perfectă la destinatar. În cazuri excepționale în care se întâmplă ca dintr-un motiv sau altul coletul să nu ajungă la destinație așa cum trebuie atunci acesta poate fi returnat. Online ai posibilitatea de a returna produsele în maxim 14 zile. Acest lucru nu este valabil pentru comenzile fizice.

Un alt mare avantaj, menționat anterior, este faptul că se pot face comparații cu ușurință din punctul de vedere al prețului. Este mult mai ușor să compar și diverse caracteristici sau alte produse identice. În eventualitatea în care mergi într-un magazin fizic este posibil să nu ai aceeași disponibilitate să faci toate aceste căutări în liniște.

Comenzile online se pot plasa atunci când ai suficient timp liber. Fiecare persoană are diverse probleme pe parcursul zilei așa că îți poți cumpăra ceea ce vrei într-un moment de liniște precum pauza de masă, seara după duș sau într-un moment în care avem ceva timp liber.

Ambalaje potrivite pentru colete

Ambalajele potrivite vin ca și protecție pentru produse. Ele ajută produsele din interior să stea cât să poată de bine și să evite accidentele. Sunt ambalaje speciale pentru diverse produse. De exemplu, în cazul produselor din sticlă nu este suficientă o simplă cutie. Aceasta trebuie să conțină suplimentar elemente de protecție care să evite accidentele de orice gen în cazul unui transport mai puțin corespunzător. Mai bine investești în protecție decât să ai pierderi cu produsele deteriorate.

Produsele cosmetice sunt salvate într-un procent foarte mare dacă în momentul în care sunt introduse în colet sunt învelite în folii de protecție cu bule. Acestea atenuează foarte mult inclusiv șocurile puternice. Acestea pot fi folosite ulterior pentru a ambala ceva. Sunt și variante mai ecologice în cazul vreți să protejați mediul de atâta plastic. Puteți opta pentru protecții de hârtie și în cazul în care aveți o problemă cu plasticul. Sunt foarte multe metode și alternative. În plus, cutiile pot fi personalizate cu brandul produselor pe care acestea le protejează. Costurile sunt puțin mai ridicate în acest caz, dar sunt mai ușor de vizualizat, de gestionat și de aranjat în depozit.

Pe site se găsesc mai multe tipuri de ambalaje. Acestea pot fi ambalaje de pizza, cutii de carton de diverse dimensiuni, pungi de polietilenă, role de carton ondulat, cutii de carton. În cazul în care ceea ce căutați nu apare pe site puteți să-i contactați pentru a vedea dacă vă pot ajuta în acest sens. Sunt convinsă că sunt soluții în acest sens și dacă aveți nevoie de vreun produs de genul puteți apela cu încredere la ei pentru că au vechime și sunt niște profesioniști.

Detalii contact Best Business Office

Best Business Office este o firmă înființată în 2010 care are ca principal obiect de activitate distribuția de consumabile destinate ambalării produselor. Aceștia pot fi găsiți pe strada Calea Alba Iulia nr. 16, Drâmbar, județul Alba. Pentru orice întrebări sau nelămuriri le puteți scrie pe adresa office@bboffice.ro sau îi puteți contacta telefonic la 0358 401 056.

You may also like

16 comentarii

  1. Mulțumim pentru articol draga mea !De multe ori am cumpărat si eu de pe Notino și nu am avut niciodată neplăceri ,au ajuns in stare perfectă tot ce am comandat .

  2. Foarte util articolul tau, mare batai de cap imi dau coletele astea :)) Si vai, cate produse deteriorate am primit din cauza ambalarii necorespunzatoare

  3. Uf, mi ai luat o piatra de pe inima, chiar aveam nevoie de asa articol, ma incurc mereu cand trebuie sa pregatesc colete! Multumesc!

  4. Si eu folosesc mereu folii cu bule. Ma asigur ca produsele nu se strica si ca nu ramane loc in colet ca sa joace produsele prin cutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.