Folosește șervețelele corespunzător

Igiena ocupă un loc important în topul activitățile noastre zilnice. Degeaba porți o haină scumpă sau aleasă cu gust dacă igiena lasă de dorit. Nu își dorește nimeni să fie arătat cu degetul sau chiar să fie ocolit din diverse motive. Nu vreau să arăt pe nimeni cu degetul, ci vreau să punctez câteva lucruri legate de acest aspect.

Cât de folositoare sunt șervețelele

Acest cuvânt este cunoscut de toată lumea și în viața mea sunt foarte prezente. Eu am început prin a avea cu mine în permanență în geantă un pachet de șervețele umede și uscate. Fie că aveam nevoie sau nu, ele mă însoțeau peste tot. Sfătuiesc pe toată lumea să pună aceste 2 produse în geantă pentru că niciodată nu se știe când veți avea nevoie și este mult mai ușor să căutați aceste produse în geantă decât la cei din jur.

dispenser-hartie-min

În băile restaurantelor, mall-urilor sau alte locuri de acest gen, se găseau inițial niște aparate cu aer care aveau rolul să sufle aer cu putere și să împingă picăturile de apă de pe mâini. Se gândeau inițial că ar fi fost mult mai ok să folosească această metodă prin care tu nu erai nevoit să atingi nimic și totul ar fi fost mult mai igienic. S-a dovedit că acel aer care are o putere mult prea mare nu este tocmai bun și au încercat să le înlocuiască cu șervețele.

Șervețelele s-au dovedit a fi cea mai sigură metodă de a te șterge pe mâini și chiar pe față.

Acum câțiva ani am citit că prosopul nu ar fi tocmai igienic și lipsit de microbi, chiar dacă este folosit doar de tine și încă un membru a familiei. Că acesta ar trebui schimbat zilnic dacă vrei să te convingi că ai parte de o igienă sporită. Evident că nu am cum să schimb zilnic prosopul la baie și să spăl prosoape mai des decât spăl haine, așa că tot internetul a venit cu soluția. Cea mai igienică metodă de ați curăța fața este să folosești șervețele de hârtie.

Folosesc șervețele de hârtie pentru față de mai bine de un an și sunt tare mulțumită. M-am dezobișnuit să mă șterg cu prosopul. Nu pot să spun că văd vreo diferență, dar faptul că tenul meu ocupă un loc important și că trebuie protejat, mă face să fiu mult mai mulțumită de alegerea făcută. Această rutină de îngrijire am împrumutat-o și soțlui care folosește șervețele pentru față și mă bucur că am putut să fiu un exemplu.

Restaurantele sunt la curent cu ultimele noutăți în domeniu amenajării băilor așa că am fost atrasă de dispenserul de șervețele cu senzori. Mecanismul este foarte simplu. În momentul în care el sesizează că este mișcare în dreptul lui, el îți oferă un șervețel. Evident că mai poți lua dacă nu îți este suficient. Am găsit acest dispenser pe www.clinit.ro și are un preț chiar bun.

servetele-dispenser-min

M-am interesat să văd cât costă rezervele de hârtie și acestea sunt 60 lei pentru 143 metri. Poate că în primă fază prețul ți se poate părea mare dar și cantitatea de hârtie este generoasă și ajunge pentru o perioadă lungă de timp. Eu cred că ar fi o afacere bună aceasta.

Cu ce vă ștergeți fața? Folosiți prosop sau șervețele?

You may also like

21 de comentarii

  1. eu prefer totusi prosoapele textile din bumbac, Nu stiu sa explic de ce. Ofera o alta senzatie. In schimb, pentru maini chiar folosesc servetele pe banda. Oare dispenserul asta e bun si pentru buacatarie?

  2. Pe fata nu prea ma sterg. Nu stiu de ce, mainile mi le usuc la aparat. In mod excesiv le folosesc pentru bucatarie. Sunt foarte practice.

  3. Și eu am în geantă și în mașină șervețele umede si uscate. Sunt practice si indispensabile!!
    Noi ne ștergem cu prosoape, fiecare cu al său, o fi mai igienic cu șervețele, dar îmi place mai mult textura bumbacului. Si le cam spăl des, mult mai des decât e nevoie.

  4. Pentru fata folosesc prosop moale, pufos, curat. Nu folosesc servetele pentru fata, nu mi se par potrivite. Si in plus e o mare risipa de bani… si la bucatarie am inceput sa folosesc prosoape pe care le spal.

  5. Nu ies niciodata din casa fara servetele ,fie ca sunt umede sau uscate,Iar acasa am role intreci ..la bucatarie doar cu sservetele ma descurc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.