Cea mai potrivită idee de CADOU de Ziua Îndrăgostiților

Decembrie a fost cu și despre cadouri și toată lumea era cu ochii doar după cumpărături. Evident că aceste cadouri ne-au cam făcut gaură în buget și luna ianuarie a fost una de refacere a bugetului. Din februarie încep alte evenimente pe care trebuie să le bifăm, iar Ziua Îndrăgostiților este cel mai bun moment de a ne face un cadou în cuplu.

Cadouri pentru cupluri

Cadoul perfect există doar că de cele mai multe ori nu poți îndeplini întocmai dorința jumătății tale pentru că nu o cunoaștem sau nu se potrivește cu evenimentul. În fond, luna iubirii nu este despre cadoul mult dorit ci despre un cadou cu semnificații aparte. Poate ceva cu referire la povestea de dragoste care vă leagă, poate un cadou plin de iubire și aici plaja de alegeri este destul de mare și poate diferi în funcție de buget și preferințe.

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Câteva idei de genul vreau să vă ofer și eu astăzi. Evident că pentru mine o mini vacanță într-o locație în care n-am mai fost, precum Barcelona sau chiar Roma, ar fi perfectă. Dacă încă mai aveți buget pentru așa ceva sunt convinsă că acesta ar fi unul dintre cele mai frumoase cadouri. Cel puțin eu asta mi-aș dori mult de tot.

Știu că o astfel de destinație implică destul de multe costuri și nu etse tocmai la îndemâna oricum. Îmi doresc totuși să vă fac și propuneri care să vă fie mai la îndemână așa că vreau să vă propun un set de parfumuri Eclat de la Oriflame pe care le-am descoperit recent.

Setul de parfumuri este extrem de elegant. Vine ambalat într-o cutie elegantă. Pe partea stângă este Eclat Amour, un parfum de damă foarte elegant. Parfumul are un design simplu reprezentat de o sticlă simplă, transparentă, pe care este inscripționat numele parfumului și cu un capac negru. Mirosul este unul plăcut, ușor floral, un amestec de violetă albă, iris alb şi lemn de cedru. Combinația este nouă pentru mine, dar mirosul este plăcut și persistent. Poate fi găsit pe site-ul celor de la Oriflame la prețul de 54,99 lei pentru 50 ml.

Eclat Toujours este un parfum bărbătesc care m-a impresionat plăcut. Prima impresie a fost asocierea lui cu un parfum cunoscut doar că nu mi-am amintit sub nici o formă cu cine îl pot asocia. Ideea este că mirosul este masculin și că a fost foarte bine primit de soțul meu care deja a început să-l folosească. Este un parfum accesibil, cu un miros care combină menta şi radacina de iris, dar care persistă minim 6-8 ore pe piele. Parfumul poate fi găsit pe site sau la reprezentanții Oriflame la prețul de 54,99 lei pentru 75 ml.

Cele două parfumuri sunt ambalate într-o cutie comună, dar pot fi achiziționate și separat în cazul în care îl vreți doar pentru voi. Eu chiar recomand aceste parfumuri pentru că pe mine m-au convins prin acest miros plăcut!

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

19 comentarii

    1. Sincer, nu sărbătorim nici valentine’s day și nici dragobetele deci am scăpat amândoi de treaba cu, cadourile. Mi-ar plăcea însă sa mergem cu copiii pe undeva,gen therme sau pe la munte,mai ales că în martie trebuie să mă întorc la serviciu

  1. Mulțumim pentru recomandări draga mea ! Acest parfum nu l-am încercat ,dar cred ,că miroase foarte frumos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.