BB Cream 4 in 1 – Gamarde(review)

Gamarde oferă formule cu ingrediente 100% naturale, testate dermatologic și cu eficiență dovedită clinic. Nu sunt la primul contact cu aceste produse și cunosc suficient de bine aceste produse ca să mă determine să încerc și alte produse din partofoliul lor. Gelul de baie pentru copii de la Gamarde este produsul care mi-a plăcut foarte mult și m-a încurajat să încerc și altceva de la ei. Așa am ajuns la produsele lor cosmetice și, implicit, la BB cream-ul despre care vreau să vă vorbesc astăzi.

BB cream 4 in 1

Tenul meu nu are foarte multe imperfecțiuni așa că îmi permit ca în marea majoritate a timpului să folosesc produse lejere pentru a nu-mi încărca foarte mult tenul. De cele mai multe ori apelez la produse cu acoperire mică sau medie pentru că în afară de câteva pete pigmentare și de o ușoară uniformizare a pielii nu am ce ascunde.

Pentru că am primit destul de multe întrebări despre petele pigmentare pe care le am, vreau să vă spun că am destul de puține. Am 2 mici pete sub ochiul stâng, mici pete pe obraji și o pată puțin mai evidentă pe frunte în partea dreaptă. Nu sunt foarte evidente și nici nu ies în evidență dacă nu folosesc produse de acoperire, doar că am impresia că arată mult mai bine atunci când aplic câte un produs de uniformizare.

Acest BB vream are 4 caracteristici: hidratare, uniformizare, iluminare și protecție. Mi se pare că este un produs hidratant și simt acest lucru încă de la aplicare. Poate că ar fi fost bun și un mic SPF pentru genul ăsta de produs. Ar fi fost genial ca un ultim touch al machiajului să aplicăm acest BB cream care să aibă protecție împotriva razelor UV. Este un produs care poate fi fixat cu o pudră pentru a matifia tenul. Pentru tenul meu mixt hidratarea acestuia este destul de evidentă și chiar prefer să aplic și o pudră deasupra.

Uniformizarea oferită este destul de lejeră. Aș putea să spun că este un produs cu acoperire mică. Nu am încercat să-l reaplic să văd dacă merge și dacă obțin o acoperire mai mare. Eu am cea mai deschisă nuanță care de fapt are un ton relativ închis. Chiar dacă eu consider că am un ten relativ închis, această cremă are o nuanță închisă, dar parcă o dată aplicat pe ten acesta se contopește foarte bine și nu se vede inestetic.

Aceasta este o cremă ușor colorată care oferă destul de puțină luminozitate. Nu am văzut să fie particule care să ajute în acest sens. Poate că sunt destul de finuțe, ușor insesizabile pentru că eu nu le-am remarcat, dar nici nu pot să spun că lipsesc cu desăvârșire.

În ceea ce privește protejarea tenului de impurități nu aș putea să spun clar că acest aspect poate fi ușor de observat. Ideea este că acest produs oferă o protecție prin simpla lui aplicare pentru că tenul nu intră în contact direct cu poluarea. Poate că acest BB cream are ceva filtre despre care nu am cunoștință și că oferă o protecție multă mai bună decât orice alt produs de pe piață.

Opinii personale despre BB cream Gamarde

Nu oferă efect de mască și nu încarcă pielea. Conferă un efect natural și merge foarte bine dacă este fixat cu o pudră dacă aveți tenul mixt ca al meu. Are o acoperire mică și oferă o hidratare eficientă tenului. Toate produsele Gamarde conțin apă termal Gamarde și are ca efect catifelarea pielii.

Are un miros specific produselor Gamarde pentru că toate cosmeticele lor au același miros. BB cream-ul vine într-un tub de 40 ml care cred că ajunge suficient de mult timp. Perioada de valabilitate a produslui este de 3 luni așa că va trebui să mă focusez pe acest produs pentru a mă putea bucura de întreaga cantitate.

Este un produs cât se poate de NATURAL

FĂRĂ conservanți (parabeni, phenoxyetanol)
FĂRĂ coloranți și ingrediente sintetice
FĂRĂ derivați petrochimici (PEG,SA)
FĂRĂ organisme modificate genetic
FĂRĂ parfum de sinteză
FĂRĂ materii prime animale

You may also like

16 comentarii

    1. Interesant! Chiar vreau sa il iau pt mn si sora mea . Are probleme cu acneea si fondul de ten actual nu le acoperă cum trebuie . O sa il recomand . După termenul de valabilitate cred ca foloseste unul într-o săptămână nu 3 luni isi da zilnic . Mulțumim pt recomandare.

  1. Un produs minunat ,mi-ar plăcea să-l încerc și eu pe viitor ptr.că am mai auzit despre aceste produse că sunt bune .Să-l folosești cu plăcere draga mea !

  2. Am auzit ca este un produs minunat! Chiar imi doresc sa l incerc! Multumim frumos pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.