Dermacare – primele dermato-cosmetice încercate la începutul lui 2020

Dermato-cosmeticele câștigă tot mai mult teren în ultimul timp pentru că au ingrediente curate și au rolul de a rezolva diverse probleme. Sunt mai eficiente ca niște cosmetice obișnuite și de multe ori le prefer doar când aud această denumire. M-am bucurat să descopăr Dermacare și chiar este prima dată când aud de ele, în ciuda faptului că sunt pe piață din 2010.

Demachiant micelar pentru față și corp

Demachiantul are o textură extrem de lejeră. Consistența acestuia este cremoasă de un alb mat doar că o dată întins pe ten acesta se transformă într-o cremă transparentă care nu lasă nici o peliculă grasă. Mi se pare că s comportă foarte bine pe ten și se vede că are o consistență lejeră. Cred că ăsta este și motivul pentru care primul ingredient de pe listă este chiar apa.

După folosirea demachiantului nu este nevoie să clătesc tenul. Curăță eficient tenul fără să insist. Este un produs eficient și cu o consistență foarte lejeră.

Cremă reparatoare pentru mâini și unghii

În perioada rece mâinile au foarte mult de suferit. Nu putem să purtăm mănuși în permanență și asta face ca frigul să le usuce și să le afecteze atât pe termen scurt, dar și lung. Tocmai din acest motiv ar fi de preferat să folosim cremă de mâini ori de câte ori ne expunem frigului sau seara la culcare.

Nu sunt cel mai bun exemplu în acest sens pentru că pe perioada verii aproape că ignor total genul ăsta de produs. În schimb, anul ăsta, în perioada rece, mi-am dorit foarte mult să-mi hidratez mâinile pentru că mi le simțeam uscate. După aplicarea cremei de mâini am simțit că pielea nu mă mai ține și că și-a căpătat elasticitatea de care am nevoie.

Crema conține Niacinamide(repară pielea crăpată) și acid hialuronic( reface filmul lipidic și hidratează). Este o formulă non grasă și mă bucur că mâinile rămân catifelate. Nu-mi plac cremele grase sau lipicioase, iar această cremă îndeplinește toate criteriile cerute de mine.

Balsam protector pentru buze

Prefer balsamurile de buze colorate pentru că eu le aplic de cele mai multe ori când ies din casă. Anul ăsta se pare că n-a mai funcționat nimic așa cum mi-am dorit pentru că atât eu, cât și Cristinuța am avut probleme cu buzele uscate. Tocmai din acest motiv am zis că am nevoie de un produs clasic pe care să-l folosim amândouă.

Balsamul de buze este cremos și lasă buzele hidratate și cu un strat lucios la suprafață. După doar 3 aplicări am văzut îmbunătățiri în acest sens. Buzele mele aveau câteva cojițe uscate care erau foarte deranjante, iar datorită faptului că mi-am rupt vreo două, avem și câteva răni micuțe. Balsamul și-a făcut foarte bine treaba pentru că a hidratat și a tratat problema așa că că buzele mele și-au recăpătat aspectul frumos și natural. În ceea ce-o privește pe cea mică a fost mult mai ușor pentru că nu avea probleme atât de mari.

Chiar m-am bucurat și de cadourile primite în colet. Au fost foarte generoși cei de la Dermacare la acest capitol. Am primit un calendar mare de perete, o agendă de poșetă, o sacoșă textilă și 2 pixuri personalizate.

You may also like

16 comentarii

  1. Ma bucur pentru tine, pentru această surpriză plăcută! Chiar sunt bune aceste produse, folosesc si eu balsamul de buze si mi se pare destul de bun!

  2. Foarte interesante produsele… Crema de mâini pare super bună… Chiar am probleme în perioada rece cu uscarea și craparea mâinilor… Sa le folosești cu placere

  3. Nu le-am încercat draga mea ,dar mă bucur pentru tine că ai avut ocazia de a le testa ! Să te bucuri de ele !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.