Outfit colorat asortat cu geanta cu imprimeu floral

Sâmbătă am fost invitată la ziua de naștere a nașei mele. Singura mare problemă era că această ieșire nu era cu copii așa că acest lucru mi-a dat cele mai mari bătăi de cap. După ce am rezolvat acest aspect m-am pus rapid pe căutarea outfit-ului perfect.

Cum este să ieși la restaurant după atâta timp

Trebuie să recunosc că am fost puțin panicată pentru că nu știam cu ce mă voi îmbrăca. Chiar dacă mai mereu sunt cu ochii pe site-urile de haine sau mă mai uit pe diverse rețele de socializare la ținutele vedetelor consideram că toate combinațiile pe care eu le aveam în minte nu erau suficient de potrivite cu locația. Parcă se schimbase moda și tot ce aveam era învechit. Sentimentul ăsta l-am avut câteva zile bune.

Totul s-a întâmplat din scurt și nu am avut timp să mă duc să-mi cumpăr haine noi așa că am încercat să construiesc un outfit cu ceea ce aveam deja. Primul lucru după care am întins mâna a fost geanta de piele de la Manier.ro. Asta și pentru că mi-am cumpărat-o ultima și era singura piesă care nu fusese îndeajuns purtată. Am considerat că este suficient de elegantă pentru a o purta cu această ocazie. V-am mai arătat-o și aici.

Geanta are niște detalii absolut superbe. În primul rând eu am vizualizat toate aceste detalii pe site. Consider că Manier.ro este unul dintre puținele site-uri care oferă poze detaliate cu fiecare părticică din geantă. În felul ăsta știam că are 2 încăperi despărțite printr-o bucată de material și are și un mic buzunar pe lateral. Un alt detaliu pe car el-am urmărit a fost și dimensiunea genții. Fiecare produs conține toate aceste detalii și trebuie să recunosc că așa văd eu un site complet care se respectă. Pe acest site găsiți nenumărate genti dama florale .

Relaxare de weekend

Aproape că uitasem cum este să ieși fără copii. Când era Cristina mică ieșeam în fiecare sâmbătă cu prietenii câteva ore. Eva s-a născut în pandemie și totul a fost atât de strict, plus că au fost și închise restaurantele sau aveau anumite restricții, iar eu am zis să mă protejez pe cât pot. Am evitat să ies și pentru că îmi era teamă că voi stresa persoanele care urmau să rămână cu fetele.

De data asta nu prea am avut de ales. Toate cuplurile ieșeau neînsoțite. Am avut emoții cu câteva zile înainte să ies. Trebuie să recunosc că aveam inima cât un purice și eram convinsă că mai mult de 3 ore nu voi putea sta.

Mi-am pus o cămașă albă cu câteva detalii colorate. Mi se părea că se potrivește perfect cu starea mea de spirit și cu restul ținutei. Nu m-am îmbrăcat chiar așa waw, dar mă caracterizează stilul ăsta și mă simt bine așa. Parcă am avut ocazia să mă simt mai feminină dat fiind faptul că am mai purtat tocuri doar la poze.

Chiar dacă nu am stat foarte mult fără copii, m-am simțit liberă și teribil de relaxată. Acele momente de bucurie, de răsfăț, de relaxare în compania prietenilor mei au fost mană cerească. În felul ăsta am ajuns acasă cu un mare dor de puiuții mei pe care îi lăsasem pe mâini bune. M-am întors acasă în jurul orei 23 după ce m-a sunat mama că Eva nu vroia să se culce deloc în ciuda faptului că pica de somn. Măcar m-am bucurat că a mâncat pentru că Cristina când era micuță și o lăsam cu mama făcea greva foamei.

Astea fiind zise …. mi-am început săptămâna asta cu un vibe bun! Mă bucur că am avut parte de o ieșire de genul!

You may also like

19 comentarii

    1. Foarte frumoasă tinuta ,geanta este superbă și această ieșire ți-a prins super bine .Mă bucur pentru tine draga mea .

  1. Mă bucur pentru tine!Și mie mi-ar plăcea un moment de respiro, dar cu 3 copii cam greu să găsești pe cineva să stea!Ai fost foarte frumoasă, geanta îmi place mult!

  2. Esti asa de frumoasa si tinuta ta e vesela si colorata, exact ce trebuie pentru o iesire in oras relaxata. Iar geanta asta arata ca un vis frumos!

  3. Doamne ce bine vine relaxarea asta! Parcă suntem un pic mai puțin stresați, parcă suntem liberi din nou…!
    În altă ordine de idei, culorile sunt preferatele mele și încerc să mă bucur cât pot de ele. Iar gențile de la Manier sunt exact pe gustul meu.

  4. Tare frumos te-ai imbracat! Imi place cum ti-ai aranjat parul si unghiutele sunt tare simpatice, se potrivesc cu geanta. Are model superb gentuta! Poate mai prinzi iesiri de cateva ore in oras. Cei mici e bine sa se obisnuiasca si sa inteleaga si aceste iesiri ocazionale. ^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.