Produse consumate în aprilie 2020

Aprilie a fost o lună destul de agitată. Nu am consumat prea multe produse pentru că o săptămână am fost în spital și acolo mi-am luat doar produse în varianta travel size sau care erau pe terminaqte pentru a nu le mai aduce înapoi acasă. Am adus acasă strictul necesar de acolo.

Având în vedere că este trecut bine de mijlocul lunii mă gândeam să sar peste acest articol, dar apoi m-am hotărât totuși să vă arăt totuși produsele folosite. Cu alte cuvinte să le pot arunca liniștită după ce vă povestesc despre ele.

Șervețelele umede din Lidl sunt foarte bune. Șervețelele umede pentru copii sunt peste tot prin casă. Le folosesc să șterg diverse prin casă, nu-mi lipsesc din geantă și acum le folosesc și la bebe. Sunt bune, nu provoacă iritațșii și nu le-am găsit nici un minus. A fost prima dată când am încercat șervețelele intime. Sunt la fel de bune ca cele de bebeluși. În plus, ambele variante sunt la un preț extrem de prietenos.

La capitolul cosmetice mă despart de câteva produse. Primul produs terminat a fost balsamul de buze de la Hyfac. L-am consumat destul de rapid pentru că am avut o perioadă în care tot mi se părea că am buzele uscate. CC cream Gerovital mi s-a părut foarte bun. Este produsul perfect atunci când ai nevoie de acoperire mică spre medie. Arată frumos pe toată perioada zilei și îmi place mult cum arată produsul pe ten.

Rujul mat de la Yves Rocher este un roz plăcut și foarte cald. Este culoarea mea preferată și îmi place maxim cum arată pe buze. Nu usucă buzele, nu arată rău pe buze și ține foarte mult timp. Tușul waterproof Trend it up se găsește în DM. Nu sunt eu expertă în aplicarea liniei de tuș, dar mă descurc bine cu această periuță. Are un vârf subțire, dar cu care poți merge ușor pe conturul ochilor.

Este aproape imposibil să nu fi văzut că m-am făcut roz, asta dacă mă urmiți în ultima săptămână. M-am făcut cu masca semipermanentă de la Loncolor. S-a prins bine și se ducer treptat la fiecare spălare. Pasta de dinți preferată este varianta MaxFresh Colgate care este un gel cu cristale. Ador varianta asta și încerc să mă feresc de varianta clasică de pastă de dinți. Uleiul Wash&Go l-am folosit înainte de a pune căldură pe păr. A funcționat bine pentru că mi se părea că-mi dă un luciu drăguț. Mi s-a părut că l-am folosit foarte mult timp. Cam 2 pompițe erau suficiente pentru că altfel îmi îngrășa părul.

Gelul de duș cu Elsa l-am luat de pe Notino și în acea găurică avea și un burețel. Mi s-a părut ușor incomod de folosit pentru că se scotea greu capacul. În rest nu am nimic de reproșat. Curăța bine, făcea spume și avea o consistență gelatinoasă.

Cam astea au fost produsele consumate. Dacă ați folosit și voi ceva sau v-am inspirat cu ceva îmi puteți spune. Aș fi curioasă ce produs ați descoperit luna trecută!

You may also like

22 de comentarii

 1. Din cele de mai sus am folosit doar șervețelele umede.Imi place cum arată gelul de duș cu Elsa,am o mare fana acasă

  1. Nu stiam ca Wash&Go are si ulei pentru par. Trebuie sa il caut si eu in magazine. Mai demult obisnuiam sa folosesc sampon Wash&Go pentru volum.

 2. Din Lidl îmi cumpăr și eu permanent șervețele umede exact ca cel pe care l-ai prezentat ,dar și șervețele demachiante,pentru igiena intimă sunt foarte bune și au un preț super accesibil ! De la Wash&Go mai foloseam și eu înainte produse ,dar in ultima perioadă nu am mai folosit nimic de la ei ! Sunt produse foarte bune chiar dacă prețul nu este mare ,găsești și lucruri bune la prețuri accesibile .

 3. Gelul de curățare 3in 1 de la dermacol… Divin… In rest și noi folosim șervețelele umede de la lidl…dar merg mai mult pe varianta lupilu baby

  1. Ai consumat numai produse minunate pastă de dinți colgate folosesc si eu ,șervețele din lidl si uleiul wash &go

 4. Arăți forte bine după 2 nașteri, felicitări!
  Alegerile sunt foarte bune, îmi plac. Și rochiile și costumele sport sunt foarte oky.
  Să le porți cu mare drag!

 5. Dadaaa am vazut cum te-ai vopsit, iti sta tare bine 🙂
  Interesante produse ai terminat, multumim pentru detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.