Măștile de față vin la pachet cu relaxarea de seară

Nu știu alte persoane cum procedează, dar eu mă relaxez foarte bine seara când este liniște și îmi pot face ritualul meu de frumusețe în liniște. Ca să nu mai zic că atunci îmi pot aplica ce mască de față vreau eu și să mă pot bucura din plin de beneficiile acesteia în timp ce mă uit la un film bun sau citesc o carte care să mă reprezinte.

Eu folosesc măști de la 7th Heaven de foarte mult timp și chiar am și câteva preferate din rândul acestui brand, dar asta nu mă împiedică să încerc constant modele noi. Toate măștile din gama Renew you mi-au plăcut mult de tot. Masca mea preferată este cea cu cărbune și nucă de cocos. Aceasta are particule abrazive care îmi curăță foarte bine tenul. trebuie s-o încercați dacă o găsiți. Și dacă vreți să încercați o mască cu totul specială atunci recomand masca spumantă roz. Aceasta face spumă de la sine din momentul în care o aplic pe față.

Măști noi de la 7th Heaven

Nu îmi aplic foarte des măști, dar atunci când prind ceva timp liber profit și mă relaxez și eu. În cadrul întâlnirii de bloggerițe din august am primit o sacoșică plină cu măști de față de la 7th Heaven. M-am bucurat nespus de mult să descopăr foarte multe variante noi.

Masca exfoliantă pentru minimizarea porilor Stellar Black Diamond a fost prima încercată. Este o mască de tip peel of care se aplică în strat gros pentru a putea s-o îndepărtăm cu ușurință. Masca este de culoare neagră și are foarte multe particule de sclipici.

SUPERFOOD este cea mai nouă gamă de măști de față. Dintre acestea eu am varianta cu Avocado și Argilă, Mască șervețel cu proteine din orez și cu Afine și Argilă. Masca cu Avocado și Argilă oferă hidratare, luminozitate și purificare. Masca tip șervețel cu proteine din orez oferă hidratare pentru o perioadă lungă de timp, iar masca cu afine și argilă oferă un aspect revigorant al tenului. Toate aceste măști au minim 90% ingrediente naturale, nu conțin parabeni, vegane și netestate pe animale.

Masca 7th Heaven After Sun este numai bună de aplicat pe ten după o zi lungă de plajă. Oferă hidratare, calmare și o catifelare de invidiat. Mă bucur că s-au gândit și la genul ăsta de refacere a tenului pentru că mie mi-a plăcut mult.

Voi ați folosit vreuna dintre aceste măști de la 7th Heaven? Sunt curioasă care este preferata voastră??

You may also like

17 comentarii

    1. Am încercat mastile lor însă recunosc ca am facut-o cu ani în urmă, nu.am.mai avut parte de răsfăț în ultima perioadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.