Produse consumate în martie

Luna martie a fost una numai bună de consumat produse diverse. Am avut și câteva rujuri consumate, dar am uitat complet de ele în momentul în care am pozat toate lucrurile și am să vi le arăt luna care vine. Până atunci am să vă arăt care sunt produsele pe care le-am consumat complet sau care m-am decis să le arunc pentru că le am de foarte mult timp și nu m-am mai atins de ele.

Am încercat să le grupez pe categorii. ca să vină mai ușor să le urmăriți. Din start vă spun că am uitat să pozez 2 produse la grup și le-am pozat separat.

În ultimul timp m-am împrietenit tare bine cu spray-urile de la Nivea. Am consumat aceste 2 produse luna trecută și luna asta tot vreo 2 spray-uri am pe care le consum alternativ în funcție de locul în care le am lăsate prin casă. Nivea invisible mi-a plăcut mult pentru că nu pătează și mă protejează pentru o zi întreagă.

Săpunul lichid de la Balea este foarte spornic. Are 500 ml și costă în jur de 5-6 lei. Îmi place consistența cremoasă și sunt tare mulțumită de el. Gelurile de duș sunt în număr mare la mine în baie. Le folosesc pe rând ca să nu mă obișnuiesc cu mirosul. Gelul de duș Yves Rocher sunt preferatele mele. Au niște ingrediente foarte natgurale și pot fi folosite inclusiv pentru copii. Despre cel cu cocos am scris aici și pe cel de Crăciun l-am folosit în vacanțe pentru că avea un gramaj micuț. Chiar vi le recomand să le încercați dacă nu ați făcut-o deja. Al treilea gel de duș încercat este gelul de duș cu trandafir sălbatic de la Lifecare. Nu pot să zic decât că mi-a plăcut mult. Chiar mi-aș dori să-l recumpăr.

De obicei nu termin șamponul și balsamul în același timp, dar perechea de produse de la Elseva s-au terminat în aceleași timp. Șamponul și balsamul le-am luat de afară și chiar aveam așteptări mari de la ele, dar m-au cam dezamăgit. Nu fac nimic spectaculos și cumnata mea are exact aceeași părere pentru că am achiziționat aceleași produse. Șamponul de la Metique are în compoziție foarte mult tea tree. Nu face nimic special, nu este spornic și nici spumă prea mulotă nu face. Uleiul de păr de la Loncolor mi s-a părut fantastic. Este o combinație de uleiuri numai bune pentru păr și decât să combinați ulei de măsline, cu ulei de ricin și vitamina A, etc, mai bine căutați această coimbinație de uleiuri pe care le aplicați înainte de șamponare.

Uleiul de păr de la Garnier l-am luat tot de afară și scrie numai în germană pe el. Am intuit că se aplică înainte de placă sau feon și îl folosesc mereu înainte de a mă usca cu feonul. Părul meu îl tolerează bine, dar nu mi s-a părut waw. Nu l-am mai cumpăra.

Produsele Himalaya cu Neem sunt foarte bune. Am apucat să le încerc de maxim 5-6 ori. Eu chiar vă recomand să le încercați pentru că sigur vă veți îndrăgosti de ele. Triphase Scrub de la Summecosmetics este un produs cosmetic profesional care are niște particule de pulbere de perle care mângâie blând tenul. Mie mi-a plăcut acest produs. Serul pentru pete pigmentare de la So Beauty l-am folosit mai bine de 2 luni aproape zilnic. Mari schimbări n-am văzut și i-am dedicat și un review aici.

Un produs de la care aveam așteptări mari este Bioderma Photoderm cu SPF 50. M-a atras faptul că are un factor mare de protecșie, dar în rest i-am găsit numai minusuri. Acum mai am cam un sfert de produs și a început să se aleagă în riduri, să îmi facă tenul lucios și doar spray-ul fixator mă mai ajută ca să-l fac să arate bine. Am zis că mă lipsesc de el pentru că deja mi s-a acrit de el. Nu-l recomand.

Gerovital Exfoliant Booster cu AHA este ultimul produs revoluționar folosit. Se folosește o fiolă pe săptămână și chiar am fost atentă la tenul meu să văd schimbi. Nu am văzut mare lucru la exterior, mă gândesc că a făcut mult bine pe interior pentru că altfel nu-mi explic de ce este atât de lăudat. Am să-i fac un review curând.

Voi ce produse ați terminat și va rămas gândul la el?

You may also like

10 comentarii

  1. Sunt tare curioasă de uleiul de la Garnier! Pare fain de tot! Ai testat/consumat multe produse interesante. O să rețin câteva dintre ele.

  2. Un parfum, Black Opium, YSL, care mie îmi place tare mult, șampon WashGo, o crema de fata Nivea wow, deodorant Dove. Sunt multe dintre produsele tale pe care nu le-am încercat

  3. Folosesc si eu produsele Himalaya si gelurile de dus de la Yves Rocher. Nu am ramas cu gandul la nici un produs fiindca am prea multe si le tot schimb.

  4. Pana acum am incercat doar sapunul cu Neem de la Himalaya si mi-a placut foarte mult, asa ca sunt curioasa cum sunt si cele 2 produse pe care le-ai prezentat tu azi. Nu sunt foarte scump, deci le voi incerca foarte curand si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.