Bijuteriile personalizate – Cadoul perfect de Crăciun

Este momentul perfect pentru a căuta cadouri pentru Crăciun. Bijuteriile pot reprezenta una dintre cele mai bune opțiuni. Cred că mai toate femeile sunt plăcut impresionate dacă primesc o bijuterie și sunt convinsă că niciodată nu vor spune că au prea multe. Părerea mea este că o bijuterie personalizată este tot ce și-ar putea dori. Vreau să vă arăt ce mi-am laut eu și cât de plăcut impresionată am fost de aceste bijuterii. Tocmai din acest motiv vreau să vi le recomand și vouă.

Este a treia sau a patra comandă a mea pe Chic Bijoux și revin la ei de fiecare dată pentru că aici am găsit produse calitative. Toate bijuteriile luate de la ei nu au suferit nici cea mai mică transformare și arată impecabile chiar și acum. Poate că am avut și ceva mai multă atenție în a le proteja. În ultima comandă mi-am dorit un colier personalizat, o pereche de cercei rotunzi pentru că ăștia sunt clăbiciunea mea și o brățărică cu șnur roșu din colecția de Crăciun.

Colier personalizat Chic Bijoux

Mi-a fost teribil de greu să mă hotărăsc în privința unuia pentru că au foarte multe modele de coliere care se pot personaliza. Poate fi făcut cu o singură persoană dacă nu aveți pe nimeni, o persoană cu cățelul, pisica, etc, sau cu mai mulți membri a familiei. Recunosc că prima oară l-am văzut la o mămică care ava 3 copiii și colierul era cu 5 persoane. Se vedea atât de frumos ….

Un alt aspect care mi-a plăcut a fost faptul că pot scrie numele în dreptul fiecăruia. Nu este vorba că-l uit sau că trec numele celor dragi ca să știe cei din jurul meu cum se numesc membrii familiei mele. Îmi doresc asta pentru simplul fapt care atestă că nu sunt oricare 3 persoane acolo ci fetița mea Cristina, soțul Cătălin și că eu, Ramona, le sunt alături oricum, oricând. Colierul ales de mine îl găsiți aici.

Colierele se prezintă sub mai multe forme și pot fi realizate și sub formă de inimă cu numele fiecăruia. Sau mă mai gândeam să-mi fac un lanț cu Rokolla. Se vede că n-am avut un lanț cu numele meu când eram mică nu? Poate că din cauza asta îmi doresc să am și eu o astfel de bijuterie. Mă bucur că mi s-a îndeplinit dorința și consider că ăsta este cel mai frumos cadou.

Cercei rotunzi – Chic Bijoux

Cerceii rotunzi sunt mica mea slăbiciune. Imi stă foarte bine cu cercei rotunzi și tocmai din acest motiv mă orientez către ei. Am multe modele acasă, dar am acești cercei și pe argintiu, dar de data asta mi i-am luat pe auriu. Pentru că am câteva ceasuri aurii și bijuterii în această culoare vroiam să îmi reîntregesc setul. Sunt cu șurub la spate, sunt din argint. Sunt foarte practici și foarte frumoși. Aceștia, ca și restul bijuteriilor sunt confecționați din argint 925 Premium.  Îi puteți vedea aici împreună cu brățara din aceeași colecție.

Brățară roșie cu steluță – Colecția de Crăciun Chic Bijoux

Chic Bijoux a creat niște bijuterii speciale de Crăciun. Fulgi de nea, reni, brazi, clopoței, steluțe, etc pot fi găsite în noua colecție sub formă de cercei, brățări sau broșe. Eu am preferat o steluță pentru că am considerat că asta mă reprezintă cel mai bine deși recunosc că mi-a fost destul de greu să aleg.

Bijuteriile prind viață prin emoțiile pe care acestea le capteazăîn atelierul de producție, în gândul celor care le dăruiesc și mai ales în mâna celor care le poartă. Toate bijuteriile achiziționate de pe Chic Bijoux beneficiază de un an garanție.

You may also like

14 comentarii

  1. Am spus-o de foarte multe ori: personalizarea este cheia pentru cele mai frumoase cadouri. Cu atât mai mult atunci când vorbim de bijuterii care arată ca cele pe care le-ai ales și tu de pe saitul și Chic Bijoux. Lantisorul imi place maxim si ar fi potrivit pentru verisoara mea, proapata mamica. Cerceii i-as lua pentru mine. stii ca si mie imi plac astia rotunzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.