5 sfaturi utile despre frumusețe

Nu mai este niciun secret că româncele se află în topul celor mai frumoase femei din lume. Frumusețea noastră se datorează, în mare parte, și datorită faptului că știm să avem grijă de noi. Acordăm atenție produselor folosite, alimentației, somnului, etc. Iată cinci sfaturi de frumusețe care ne vor ajuta să avem un ten frumos, un ten sănătos și o siluetă armonioasă.

1. Curățare a tenului

Pe parcursul zilei, pielea noastră este bombardată de praf ,transpirație și alți factori externi de mediu. Unde mai pui că adesea tenul nostru este acoperit de produse de machiaj, pe care le purtăm mai multe ore din zi. Îndepărtarea machiajului în fiecare zi este vitală pentru un ten curat. Este de preferat să folosim genul de produs adecvat tipului de ten pe care îl avem. Sunt mai multe tipuri de produse pentru demachierea din care putem alege. Apa micelară, demachiant lichid, demachiant tip cremă sau demachiant tip spumă. Oricare ar fi produsul pe care îl folosim este obligatoriu să ne demachiem tenul zilnic.

2. Hidratează și îngrijește tenul

Avem la dispozitie măști, creme și tratamente pentru a ne îngriji cât mai bine tenul.  Trebuie să ne evaluăm cât mai corect tipul de ten pentru a folosi produse speciale care să ni se potrivească.  Orice tip de ten are nevoie de hidratare. Iar cremele faciale reușesc să facă minuni.  Când simțim nevoia, ne putem orienta și spre creme antirid pentru a preveni îmbătrânirea pielii noastre. Prepararea unor măști cu ingrediente naturale vine ca un răsfăț pentru tenul nostru.

3. Momente aromate de relaxare

După o zi lungă și obositoare, o baie cu spumă reușește să ne energizeze.  Putem apela și la uleiuri aromatice sau bețișoare parfumate care ne vor da o stare de spirit pozitivă.  Din arsenalul de înfrumusețare nu ne lipsesc parfumuri femei pe care le folosim în fiecare zi. Aromele lor ne dau o anumită stare și ne încarcă de cele mai bune gânduri.

4. Grijă la alimentație

Suntem ceea ce mâncăm și acest lucru se vede în kilogramele pe care le avem și pe tenul nostru. De aceea, ne vom preocupa să avem o alimentație sănătoasă, bogată în fructe și legume. Nu vom face excese și vom evita mesele la ore târzii.

5. Trebuie să facem mișcare zilnic

Persoanele active, care fac sport și miscare sunt mai longevive, și se bucură de o siluetă de admirat. Putem face sport acasă, putem alege să alergăm în parc sau putem opta pentru un abonament la sala de fitness.

You may also like

18 comentarii

    1. Foarte bun articol! Chiar m-ai inspirat pentru un nou clip. Toți cei 5 pași sunt foarte importanți și nu trebuie ignorați dacă vrem sa fim cea mai buna varianta a noastră!

  1. Mersi pentru sugestii… Voi ține cont de ele…cel puțin de a 4 și a 5… Pe primele 3 le respect cu sfințenie

  2. Foarte bune sfaturile tale. Pentru mine, cel mai important a fost cel cu curatarea tenului. Dar as vrea sa fac un pic mai multa miscare anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.