Alege oglinzi decorative pentru a crea un ambient special

Cu ajutorul multor obiecte din locuință poți crea diverse efecte speciale, chiar dacă în primă fază pot părea lucruri lipsite de valoare. Din acest motiv, ne concentrăm atenția de data aceasta asupra oglinzilor decorative. Sunt un subiect interesant în zona de amenajări interioare și un detaliu valoros pentru fiecare locuință. Aceste decorațiuni moderne sunt capabile să facă spațiile să pară mai mari, creează o atmosferă mai călduroasă, reflectă lumina în diferite unghiuri și adaugă o notă de interes. Alegerea unei oglinzi decorative depinde de dimensiune, formă, dar și de stilul predominant în încăpere. Astfel, pentru a facilita acest proces și pentru a crea un ambient special, avem câteva recomandări.

1. Dimensiunea perfectă se alege în funcție de spațiul disponibil

Întrebările precum „Unde agăț oglinda modernă?”, ”Ce dimensiune are spațiul disponibil de pe perete?”, trebuie puse întotdeauna înainte de a alege astfel de decoratiuni moderne. Dacă vine așezată deasupra canapelei, iar peretele este gol, atunci poți opta pentru o oglindă la fel de mare precum este canapeaua, pentru a face o declarație îndrăzneață. Sau alege o oglindă în dimensiunea a trei sferturi din canapea, pentru a-i oferi o cantitate semnificativă de prezentă, dar fără a fi în centrul atenției. Astfel se obține un decor mai luminos și spectaculos în același timp.

O altă modalitate de a crea un ambient special cu ajutorul unei oglinzi moderne este de a o agăța deasupra șemineului sau pe un perete gol. Nu sunt de evitat nici oglinzile cu montaj direct pe pardoseală. Acestea din urmă se potrivesc foarte bine în spațiile vintage.

Deși nu este o regulă de montare pe perete, este bine să lași totuși cel puțin 30 de centimetri de spațiu gol între oglindă și celelalte obiecte.

2. Formele aparte captează atenția și sporesc nivelul de unicitate

Având la îndemână aparent un număr nelimitat de opțiuni în ceea ce privește oglinzile moderne, găsirea formei perfecte poate fi un proces fustrant. Pentru a-i oferi încăperii un plus de unicitate, privește în afară opțiunilor tradiționale și îndreaptă-ți atenția asupra celor mai atipice forme și dimensiuni de oglinzi moderne. Acestea vor schimba complet aspectul spațiului, devenind un punct de interes pentru cei care îți calcă pragul.

3. Stilul predominant în locuință are ceva de spus întotdeauna

Alegerile trebuie făcute într-un mod inspirat. Odată aleasă, oglinda poate fi într-un ton similar cu cel prezent deja în locuință sau poate adăuga propria sa valoare în decor. Dacă este vorba despre o oglindă simplă, se va amesteca uniform în ambientul încăperii, fără a atrage prea mult atenția asupra ei. În schimb, dacă este o oglindă impunătoare, cu ramă bine determinată, cu siguranță alegerea este excelentă pentru a transforma ambientul actual într-un mod unic.

Din punctul de vedere al specialiștilor trebuie să alegi întotdeauna oglinzi moderne pentru a construi în încăperile locuinței spații speciale și unice. Recomandarea noastră este să alegi oglinzi moderne de la IdaShop. Acestea se remarcă prin formele deosebite, adevărat unice, capabile să aducă un plus de eleganță și rafinament oricărei încăperi. Designul modern al acestora le va transforma rapid în piese statement.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

15 comentarii

    1. Găsisem acum vreo doi ani niste oglinzi frumoase la ikea,în formă de facut o de miere și că fraiera nu le-am luat.Acum.nu mai au

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.