Ce vom purta în seara de Crăciun

Sfârșitul acestui an este foarte aproape de noi. Revelionul este precedat de sărbătoarea Nașterii Domnului, Crăciunul. Cu toții așteptăm să petrecem și să sărbătorim așa cum se cuvine aceste evenimente speciale. Mulți dintre noi aleg să petreacă în familie Crăciunul. De câțiva ani buni, tot mai multe persoane vor să se bucure de o petrecere de neuitat din seara de Crăciun. Restaurantele și localurile ne oferă din timp posibilitatea de a ne rezerva un loc la o petrecere reușită. Dacă vom merge la restaurant sau vom rămâne acasă, trebuie să avem grijă ce purtăm.

Ce rochie îmbrăcăm în seara de Crăciun 

Rochia este piesă de rezistență pe care noi femeile o avem la dispoziție pentru a o purta în Noaptea de Crăciun. În funcție de locul în care vom petrece, vom alege și modelul de rochie. Dacă vom rămâne acasă, putem opta pentru o rochie lejeră, ușor elegantă, care să ne permită să ne mișcăm cu ușurință. Un model de rochie tricotată, ar fi ideală pentru cine este gazdă și are musafiri la masa de Crăciun.

Pentru acele doamne sau domnișoare  care vor să iasă în evidență și care participă la evenimente ce au loc la restaurante selecte sunt potrivite rochiile din materiale prețioase și modele mai sofisticate. Catifeaua este un astfel de material demn de o rochie pe care să o putem purta în noaptea magică a crăciunului. Pentru cele mai rafinate gusturi, atenția se poate îndrepta spre rochii mai fine precum mătasea. Nuanța rochiei pe care o vom îmbraca este importantă.

Multe femei aleg nuanțe de roșu pentru Crăciun. Dacă ne dorim ceva diferit putem alege rochii în nuanțe de albastru, negru sau alb. Oricare ar fi alegerea noastră, vom fi atente să nu alegem un model greșit de rochie pentru locul în care ne vom petrece timpul.

Cu ce ne încălțăm

După ce am decis care este rochia pe care o vom purta, ne vom îndrepta atenția asupra încălțărilor. Persoanele care aleg să rămână acasă pot purta chiar și papuci de casă, dacă vor să se simtă confortabil. Pentru o petrecere acasă sunt ideali balerinii. Cine are de petrecut la restaurant trebuie să își aleagă cu grija pantofii. O pereche de încălțări elegante, cu toc, se potrivesc unei rochii rafinate. Însă, nu toată lumea reușește să reziste pe tocuri până la finalul petrecerii. Tocmai de aceea, ideal ar fi sa aveți de rezervă, o pereche de sandale confortabile de pe taby.ro. Cu ajutorul lor vă veți putea bucura de petrecere și veți reuși să dansați oricât vă doriți.

Încălțările incomode pot reuși să ne strice cheful și buna dispoziție și sigur nu ne dorim acest lucru. Dacă avem o rochie lungă, care să ne acopere încălțările din picioare cu atât mai bine.

Ce bijuterii vom alege 

O ținută specială este musai să fie accesorizată. Perlele sunt bijuterii ideale pentru a fi purtate la ocazii deosebite. Cerceii tip perlă sau colierele ne vor face să strălucim în noaptea sfântă. Putem alege și bijuterii cu pietre prețioase, dar este important să nu exagerăm cu modele supradimensionate de bijuterii. Putem purta bijuterii de familie cu o poveste specială, modele fine sau brățări delicate.

Machiajul din seara de Crăciun 

Pentru seara de Crăciun  putem alege un machiaj la care să adăugăm un strop de culoare și puțină strălucire. Puțin glitter pe pleoape nu este deloc greșit. Un machiaj natural este la fel de bine apreciat, mai ales pentru cine preferă să nu exagereze cu aplicarea fardurilor. O ținută corect aleasă, un machiaj impecabil, ne vor ajuta să arătăm cât mai bine în seara de Crăciun.

You may also like

13 comentarii

  1. Mulțumim pt articol. Eu voi purta o rochie roșie ca in fiecare an neaparat roșie, cercei rosi cu o pereche de mărgele tot rosi. Pantofi nu port ca mereu petrecem în cabana nasilor si nu este nevoie . Machiajul il fac pe repede înainte depinde cum am timp. Rujul normal roșu. Si lenjeria la fel roșie , noua. Eu sunt cu roșu.

    1. Eu prefer sa petrec in familie!În fiecare an mergem la țară (jijila-poate ai auzit:) ) dar anul asta stam acasă pt ca avem o fetiță de 1 lună și nu imi permit sa o plimb de colo,colo!Cat despre vestimentație imi place sa port trening sau o rochie tricotata pt ca asteptam colindătorii sau mergeam noi sa colimdam.

    1. Îmi place foarte mult culoarea roșie și așa m-am îmbrăcat în fiecare an cu ceva roșu ,se zice că în acea noapte trebuie să ai ceva roșu pe tine .Oricum nu mă duc nicăieri .

  2. Mersi pentru recomandări… Din păcate noi stam acasă…sti tu…problemele mele… Dar dacă voi ajunge vreodată la restaurant sfaturile tale îmi sunt foarte utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.