Cadouri originale și inspirate pentru cei dragi

Decembrie este luna cadourilor. Toată lumea este în goana după cadouri și fiecare se așteptă să ofere cel mai plăcut cadou pentru a vedea acel zâmbet de mulțumire pe chipul celuilalt. Moș Nicolae a trecut și îmi place să cred că el se ocupă mai mult de copii doar că Moș Crăciun este baza și pe el trebuie să ne bazăm în perioada următoare.

Idei de cadouri pentru femei

Femeile iubesc cadourile sau cel puțin așa sunt eu și mă înclin să cred că sunt un caz izolat. Cred că ați auzit destul de des replica „îmi poți cumpăra orice pentru că eu sunt mulțumită”, de fapt poate bărbații o aud mai des. În realitate cred că ar trebui să cunoașteți persoana căreia urmează să o cadorisiți și să-i oferiți un cadou inspirat sau care considerați că i-ar putea fi de ajutor. Cadourile luate la întâmplare nu pot duce la nimic bun. Un cadou inutil se va pierde cu timpul și nu va rămâne nici măcar în memoria acelei persoane.

Când vorbim de femei sunt mai multe tipuri de persoane căreia ne adresăm. Dacă este vorba despre prietenă sau soție lucrurile se complică puțin pentru că aici se presupune că ar trebui să cunoașteți exact preferințele, iar bugetul alocat ar trebui să fie puțin mai mare. Aici cred că merg foarte bine bijuteriile, un ceas, un parfum sau haine dacă vă considerați expert în alegerea mărimii potrivite. Știu că nu toată lumea își permite să cumpere cadouri scumpe așa că pentru acele persoane să știți că sunt și alternative. Consider că acestea sunt mult mai potrivite pentru prietena, sora, bunica sau chiar mama.

O oglindă led care poate fi de un real ajutor în realizarea unui make up exact, o pereche de cizme care pot fi încălzite la microunde pentru persoanele care au mereu picioare reci, o cană cu un mesaj simpatic sau chiar o brichetă cu diverse forme pot reprezenta niște idei geniale. Toate aceste idei oferite le puteți găsi și aici 3gifts.ro.

Idei de cadouri pentru bărbați

Am mai spus și o repet, bărbații sunt mult mai pretențioși ca femeile. Mi se pare că plaja de produse care le pot fi oferite acestora sunt mult mai puține. Mereu mă gândesc dacă alegerea mea va surprinde plăcut sau va fi un cadou dorit. Ca și în cazul femeilor cred că m-aș putea repeta, în sensul că putem oferi soților sau prietenului un ceas, un parfum sau diverse seturi de cosmetice. Cred că mai mult funcționează cadourile simbolice dacă totuși sunteți în pană de idei și în felul ăsta va surprinde mai mult.

În cazul meu, cred că un localizator al cheilor, precum cel de mai sus, este de un real ajutor. Mi se întâmplă frecvent să mai aștept încă 5-10 minute până când găsește cheile rătăcite în cine știe ce blugi sau geacă. Chiar l-aș putea include în rândul cadourilor simbolice.

Mașina de tuns este de un real ajutor pentru bărbați. Soțul meu are ceva de genul și apelează destul de des la ea. Poate fi folosit pentru barbă și nu numai. Are întrebuințări diverse și cred că vă puteți orienta și către un produs de acest gen.

Toate produsele prezentate în articolul de astăzi pot fi găsite pe 3gifts.ro. Site-ul oferă soluții și idei pentru mai multe evenimente, categorii de persoane sau diverse lucruri care pot fi oferite. Puteți arunca o privire pe site-ul lor să vedeți dacă vă inspiră ceva și nu uitați că decembrie este o lună extrem de agitată și aglomerată atât pentru site-uri, cât și pentru curieri.

You may also like

17 comentarii

  1. Anul acesta ma pot lauda ca am terminat goana după cadouri înainte sa înceapă.Fata de alți ani, am început cu pregătirile încă din toamna și așa am reușit sa fiu relaxata in acesta perioada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.