Pijamale confortabile și relaxante și criteriile după care le alegem

În perioada rece mă simt extraordinar de bine să-mi petrec timpul liber în pijamale. Este cu adevărat relaxant și foarte confortabil să apelez la o pereche de pijamale. Cu siguranță dacă cineva îmi face o vizită inopinată mă va găsi într-un outfit extrem de lejer.

Care sunt criteriile după care îmi aleg o pereche de pijamale

Dacă mă ia cineva la întrebări și îmi cere să menționez cel mai important lucru pe care-l urmăresc la o pereche de pijamale, evident că am spun calitatea. O pereche de pijamale dama bumbac va fi net superiară oricărui alt material. Materialul este important și pentru că ne ajută ca pielea să respire. În felul ăsta nu vom transpira și se va lipi mult mai bine de corp în așa fel încât să o facă călduroasă și plăcută.

Pe locul doi aș menționa modelul ales. Îmi plac pijamalele care să urmeze lejer linia corpului, dar în același timp care să nu mă strângă sau să mă țină în vreun fel. Este neplăcut să porți o pereche de pijamale și să simți disconfort. Tocmai din acest motiv mărimea trebuie aleasă bine.

Un alt aspect important este și modul în care se comportă la spălare. O spun din propria experiență pentru că am avut câteva modele care după spălare păreau că s-au micșorat cu un număr. Prefer să apelez la site-uri de încredere precum Bobomoda.ro. Nu este un site unde se pot găsi doar pijamale și l-am descoperit întâmplător. Mi-am luat diverse piese vestimentare de la ei și mi-au plăcut, iar asta m-a făcut să prind curaj să încerc cât mai multe lucruri.

Pijamale cu mesaje simpatice sau cu imprimeu drăguț

Pijamalele pufoase sunt în topul preferințelor mele pe perioada rece. Chiar dacă îmi păstrez o temperatură constantă de 22 grade, prefer să port haine călduroase pentru că sunt o persoană friguroasă. Le port cu foarte mare plăcere pe timpul zilei cât stau în casă doar că pe timpul nopții îmi sunt de-a dreptul incomode.

La culcare prefer pijamale mult mai subțiri. Nu știu de ce, dar sunt obișnuită să stau mereu învelită și dacă mai port și o pijama groasă mă încing mult prea tare. Cred că este un obicei destul de prost cel cu învelitul pentru că eu trebuie să mă învelesc chiar și vara. Dacă nu pun absolut nimic pe mine nu pot dormi.

Aș putea să spun că prefer pijamalele cu mesaje simpatice în egală măsură cu cele cu imprimeuri haioase. Mă simt ca un copil la acest capitol. Îmi place să am cât mai multe perechi de pijamale pentru a le putea schimba destul de des și pentru a nu mă plictisi prea repede de ele. Pe Bobomoda am găsit prețuri extrem de accesibile care m-au determinat să-mi aleg tot felul de modele atât de vară, cât și de vară.

Modelele vesele de pijamale aproape că nici nu te duc cu gândul că ținuta aleasă ar putea fi o pijama. V-am arătat câteva din modelele găsite pe site care pe mine m-au impresionat plăcut și sper să vă inspire și pe voi.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

18 comentarii

  1. E bine sa păstrăm un pic de copilărie ultima achiziție în materie de pijamale…au fost cele cu Mickey și minnie de la pepco… Ne-am luat toți 3…iar în materie de material… Bumbacul este preferatul

  2. Tare îmi plac pijamalele, de multe ori îmi iau modele pe care le port ca haine de casa. Le caut pe cele din bumbac în culori vii.
    Nu știam de acest site, intru și eu.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.