Celulita – o problema a zilelor noastre!

Nu cred ca exista vreo fata care sa nu se planga macar de un strop de celulita si evident ca ma includ si eu in aceasta categorie.

Cred ca nu trebuie sa mai explic ce este celulita si cum arata pentru ca sunt convinsa ca persoanele care s-au lobvit de aceasta problema au deja suficiente cunostinte.

In cazul meu celulita nu era foarte pronuntata si am zis sa imi caut un remediu pentru aceasta problema pentru ca aveam impresia ca pe zi ce trece este mai pronuntata. Am vorbit cu o prietena si i-am explicat problema mea si ea m-a sfatuit sa iau ULEI DE SALVIE pentru ca ea a luat si ca s-a mai diminuat celulita in cazul ei.

Am citit foarte multe articole pe internet despre modul in care as putea scapa de aceasta mica problema si am vazut mai multe solutii dar nu m-au multumit si am zis sa incerc aceste capsule pentru ca sunt naturale si nu au nici un fel de efecte adverse.

Capsulele cu ulei de salvie pot fi luate pentru mai multe probleme precum:

– asigura refacerea si mentinerea tonusului general al organismului in astenie fizica si psihica, in stari de nervozitate;
– utilizat in egala masura pentru reglarea functiilor digestive (dispepsii, meteorism, afectiuni cronice ale cailor biliare, dischinezii, inflamatii gastrointestinale);
– ca supliment alimentar in dieta indicata pentru prevenirea si tratarea celulitei, a obezitatii, a diabetului, reumatism, bronsite cronice,
– in combaterea transpiratie nocturne, in tulburari ale circulatiei sanguine periferice, varice, in tulburarile ce insotesc menopauza, tonusul sexual scazut, menstruatii neregulate, vaginita atrofica, diminuarea lactatiei excesive.

Daca stiam ca rezultatul va fi cel dorit as fi facut si eu o poza inainte si dupa ce am luat aceste pastile insa nu m-am gandit ca vor avea un rezultat atat de bun.

Vreau sa mai fac o precizare eu am laut 2 cutii de pastile(3 pastile pe zi) iar acele mici mici semne ale celulitei pe care le aveam au disparut! E posibil sa nu functioneze la toata lumea acest tratament dar avand in vedere ca nu este atat de complicat poate incerca oricine cu atat mai mult cu cat si costul unei cutii este foarte scazut ….. 9 lei!

Va las o poza cu cutia pe care am avut-o eu si sper sa va fie de folos!

You may also like

2 comentarii

  1. In cazul meu a functionat de aia am si zis sa impartasesc acest lucru! Astept cu mare drag si rezultatele pe care le-ati avut si voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.