Cinci motive pentru care mobila la comandă este mai profitabilă

Alegerea mobilierului pentru casă pare a fi o alegere grea. Deși, vizităm mai multe magazine în căutarea mobilei mult dorite, de multe ori se întâmplă să nu găsim mobila la care visăm. Mobila la comandă este o opțiune care ne ajută să avem mobilierul pe care ni-l dorim. Acesta se poate realiza pentru pentru bucătărie, living sau dormitor. Putem să avem stilul dorit în casă, chiar dacă pentru dormitor optăm pentru stilul clasic, iar în bucătărie vom alege mobilier modern. Iată cinci motive pentru care mobila la comanda este mai profitabilă, comparativ cu mobila din magazine.


Adaptarea mobilierului

Mobila la comandă este o soluție profitabilă, care ne ajută să ne folosim într-un mod eficient întreg spațiul din casă. Aceasta nu ține cont de tiparele standard ale mobilei pe care o regăsim prin magazine. Când ne dorim să ne schimbăm mobilierul vechi sau achiziționăm pentru prima dată mobila, trebuie să adaptăm obiectele de mobilier la spațiul pe care îl avem, și la designul casei, precum și culorilor dominante ale casei. Putem adapta mobilierul pe care urmează să îl achiziționăm apelând la accesoriile pe care le putem adăuga mobilierului. Cu acest mic artificiu creăm un ambient care să meargă pe aceeași linie.

Păstrarea și depozitarea corectă a hainelor în casă este importantă. Spațiul destinat ordonării hainelor poate fi reprezentat de o cameră întreagă sau de un dulap care ține loc de dreassing. Alegerea mobilierului pentru un dressing se face ținând cont de spațiul de care avem nevoie și spa’iul pe care Îl oferă acel dressing pe care urmează să îl achiziționăm și să îl amenajăm.

Consiliere oferită de designer

Specialiștii ]n domeniu ne ajută să facem cele mai bune alegeri. Când alegem să ne dotăm casa cu mobilier la comandă ne bucurăm de consilierea oferită de designeri. Aceștia ne vor ajuta să facem cele mai potrivite alegeri. Patul este cea mai importantă piesă din dormitor, de aceea trebuie să alegem modelul potrivit pentru dormitorul nostru din categoria paturi la comanda.

Un pat executat la comandă se va integra perfect în dormitorul nostru, fiind realizat așa cum ne dorim. În plus, vom primi toate informațiile cu privire la realizarea acestuia și vom ști care este acel model confortabil sau acel model care ne va ajuta să economisim spațiu.

Gestionarea bugetului în raport cu doleanțele și bugetul de care dispunem

Când ne dorim un anumit dormitor sau o bucătărie care să fie cât mai bine compartimentată și avem stabilit un anumit buget lucrurile devin mult mai ușoare. În funcție de ce bucătărie ne dorim sau de ce sumă dispunem, specialiștii ne prezintă opțiunile și ne vor ajuta să facem alegerile potrivite.

Calitatea și rezistența în timp

Piesele de mobilier personalizate, realizate la comandă, au avantajul de a fi de o calitate superioară. Realizarea mobilierului pe comandă se face cu atenție, nu se realizează la normă, și sunt rezultatul muncii unei echipe.

Unicitatea

În magazine putem găsi obiecte de mobilier drăguțe, însă, nu sunt ceea ce ne dorim din punct de vedere estetic. De altfel, putem să găsim piese de mobilier care să nu se încadreze în spațiul de care dispunem. Putem merge la atelierul de mobilă cu propria schiță și ne putem bucura de mobilier total diferit de ceea ce putem găsi în magazine. Astfel, vom avea siguranța că avem mobilă unică și de calitate.

Ce părere aveți despre mobila la comandă?

You may also like

25 de comentarii

  1. Sa stii ca eu am facut la comanda mobila de sufragerie. Am dat putin mai mult, dar merita pentru ca e asa cum vreau eu. Komandor stiu sigur ca au mobila de calitate pentru ca are var-miu mobila de bucatarie facuta ei. Arata impecabil si o are de mai bine de 5 ani. A mea e vai de ea deja.

  2. Chiar acum cateva saptamani mi-a comandat mobila facuta la comanda. Avand in vedere ca majoritatea apartamentelor au un spatiu limitat, mobila de-a gata facuta nu e cea mai buna alegere

  3. Eu numai ce mi-am luat apartamentul, mobila ramane insa pe primul plan. E bine ca poti sa iti faci la comanda cam ce iti doreste sufletul. Nu stiam de Komandor, asa ca ma bucur ca am aflat acum. As fi curioasa sa le dau un mail sa vad cam cat m-ar costa cu adevarat un dressing cum vreau eu, din perete in perete. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.