Isteț de mic – Lumea animalelor (4 – 6 ani)

Am pus foarte mult accent pe cărțile de activități în ultimul timp și tocmai din acest motiv am luat destul de multe. Le mai schimb între ele pentru că se mai plictisește Cristina de ele. Aceasta ar fi cea de-a treia carte de activități pe care mi-am luat-o de pe Libris în ultima comandă.

Isteț de mic – Lumea animalelor

Animalele sunt în topul preferințelor celor mici. Pe asta am mizat și eu când am ales această carte. Mizând pe activitățile cu animale, urma să învețe semnele grafice, citire, numere și diverse descoperiri.

Activitățile sunt însoțite de câte o poveste drăguță. Din păcate Cristina a fost atât de încăpățânată încât n-a vrut să asculte poveștile ci a preferat să treacă direct la activități. Îmi place mult cartea pentru că activitățile sunt chiar antrenante și foarte potrivite vârstei ei. Fie că este vorba despre desen, conturare pe linie punctată, găsirea unui grup de silabe sau ordonarea anumitor lucruri cu ajutorul autocolantelor, mi se pare foarte creative toate exercițiile.

Pentru a putea înțelege cât mai bine despre activitățile propuse și despre exercițiile care se găsesc în carte, am vrut să vă arăt câteva modele din carte. Cred că această carte o atrage cel mai mult pe Cristina pentru faptul că are autocolante și că sunt ușor de lucrat și foarte antrenant.

Copiii chiar au ce învăța din toate exercițiile propuse și le este pusă mintea la contribuție. Este o carte perfectă pentru persoanele care vor să lucreze suplimentar cu copiii. Mie îmi plac genul ăsta de cărți pentru că trebuie să lucrez și suplimentar cu fetița și am nevoie de cărți creative, cu un nivel de dificultate ușor mai ridicat, dar nu foarte grele și care să le placă și să le facă plăcere să lucreze. Măcar 2-4 pagini dacă reușesc să lucrez zilnic sau o dată la două zile este perfect. Dacă această activitate este combinată și cu o poveste la culcare, atunci sunt pe deplin mulțumită și încântată.

Voi ce activități mai aveți cu copiii în perioada asta?

You may also like

18 comentarii

  1. O carte foarte frumoasă și interesantă pentru copii,mi-aș dori să o iau și eu fetiței mele pentru că este apropiată vârstei ei .Mulțumim pentru recomandare !❤

  2. Multumim pentru recomandări! O carte frumoasă! Si eu ii citesc fetitei mele in fiecare seara !acum ii citesc fata babei si fata moșului!

  3. Cât de mult îmi plăceau cărțile de acest gen când eram și eu micuța. Țin minte ca nu mă lăsam pana nu o terminam in maxim 2 -3 zile .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.