Culori aprinse și rezistente la rujurile Paul Moise

Când ies din casă folosesc minim 3 produse cosmetice. Rimelul este nelipsit pentru că mi se pare că fără el am o față ușor ștearsă. Fondul de ten l-am mai înlocuit cu BB cream-ul, dar acesta nu este tocmai obligatoriu. Folosesc de obicei fonduri de ten cu SPF și asta mă motivează să-mi mai aplic câte o bază colorată care să-mi uniformizeze frumos tenul. Cel de-al treilea produs pe care-l aplic este rujul. Rar mi se întâmplă să plec de acasă fără ruj.

Cum îmi aleg rujul

De obicei cunosc exact nuanțele de ruj care mă pun în valoare. Când vreau să-mi pun buzele în valoare aleg nuanțe de roz sau chiar roșu. Îmi place mult cum toată fața prinde contur și optez pentru variante ușor colorate în aceste nuanțe. Nu prea port farduri și tocmai din acest motiv aleg să-mi dau buzele în culori puțin mai tari sau ușor îndrăznețe.

Mă feresc de rujurile nude. Am impresia că nu mă pun absolut deloc în valoare. Decât să aleg o variantă nude, prefer un balsam de buze simplu sau ușor colorat. În felul ăsta buzele prin un luciu plăcut și arată mult mai bine. Fac genul ăsta de alegeri pentru că am niște buze de care sunt foarte mulțumită. Nu sunt prea mici, dar nici exagerat de mari. Chiar consider că sunt perfect echilibrate și la acest capitol nu am nimic de schimbat. Îmi place doar să le pun în valoare și atât.

Rujuri Paul Moise

La capitolul rujuri sunt foarte îndrăzneață și îmi place să încerc diverse branduri pentru că îmi place să descopăr produse noi. Așa a apărut și dorința mea de a încerca produsele de la Paul Moise. Le-ma descoperit pur și simplu accidental și am zis că merită să le încerc. Acestea pot fi găsite pe site-ul Pearlnailshop.ro.

Rujul mat vine la pachet cu un creion în aceeași nuanță. Îmi place tare mult acest pachet din mai multe motive. În primul rând creionul este unul moale, care se aplică foarte ușor și formează o bază excelentă pe luciul de buze care urmează a fi aplicat. Rujul mat se aplică cu foarte mare ușurință și nu crează brazde. Îmi usucă puțin buzele și după folosire și am nevoie de puțin balsam pentru hidratare. Este un lucru des întâlnit la rujurile mate așa că nu vă spun nici un secret.

Pentru rujul lichid mat eu am ales nuanța Mamacita dacă vreți să faceți aceeași combinație ca și mine.

Rujul mat este un ruj care are o rezistență bună și o pigmentație foarte bună. Am ales nuanța Raspberry și îmi place mult cum se așează pe buze. Poate că unele persoane consideră că nuanța este puțin prea stridentă doar că eu mă simt tare confortabil purtând nuanțe de genul. Pe site se găsesc și nuanțe mai mult sau mai puțin îndrăznețe așa că aveți de unde alege.

În plus, am ales să-mi iau și un beauty blender pentru că îmi este extrem de util când îmi aplic anticearcănul, BB cream-ul sau chiar fondul de ten. Mi se pare că acesta se întinde mult mai frumos cu ajutorul unui astfel de burețel. Este un burețel care are emblema firmei și care are o tăietură pe una din părți. L-am folosit de câteva ori până acum și s-a comportat bine și sunt mulțumită de rezultatele obținute cu ajutorul acestuia.

Ce părere aveți de rujurile alese de mine. Alegeți rujuri în culori mai îndrăznețe sau mergeți pe variante nude?

You may also like

22 de comentarii

  1. Foarte frumoase! La mine depinde de ocazie. De zi cu zi prefer culorile nude, dar când vine vorba de ocazii speciale prefer rujurile roșii, fie ele mate sau satinate.

  2. Sa stii ca pana sa scrii tu despre ele, nu auzisem despre acest brand. O sa le urmaresc pentru ca tu recomanzi numai lucruri faine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.