Cum poți administra un card de debit: 3 moduri de folosire inteligentă

Un card de debit este un mijloc eficient prin care ne putem administra banii. Cu ajutorul său putem face cumpărături sau putem să plătim anumite facturi, abonamente, taxe și cumpărături ori putem retrage numerar atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Putem folosi în mai multe feluri un card de debit.

1. Gestionarea bugetului din aplicația disponibilă pe telefonul mobil

Un prim pas pentru o mai bună gestionare a cheltuielilor este să le grupăm pe categorii. Putem avea o categorie de cheltuieli fixe. Aceste cheltuieli sunt reprezentate de plăți care trebuie făcute în mod urgent și obligatoriu pentru a evita anumite situații neplăcute. O rată la bancă, plata unui abonament lunar la o rețea de telefonie mobilă, facturile la întreținere sunt genul de plăți care pot fi făcute rapid direct din aplicație.

Cheltuielile flexibile reprezintă o altă categorie. Acestea vizează  concediile și vacanțele, cheltuieli privind alimentația noastră lunară, hainele, ieșirile în oraș și chiar îngrijirea personală. Alte tipuri de cheltuieli vizează plăți ocazionale. Acestea pot fi plata impozitului, a taxelor referitoare la mașină sau alte lucruri.

2. Cheltuieli cugetate

Cu ajutorul unui card de debit viața noastră devine mai frumoasă, atâta timp cât este gestionat corect. Putem dispune de bani în cel mai sigur și comod mod. Un astfel de card ne aduce avanataje și beneficii. Ne oferă acces la mai multe servicii și produse cu zero costuri suplimentare. Nu este necesar să plătim o taxă lunară de administrare. Suntem mereu informați cu privire la orice acțiune se face pe cardul nostru. În situația în care o persoană dorește să ne depună o sumă de bani, acest lucru se poate realiza în cel mai simplu mod posibil.

3. Un card avantajos cu multiple utilizări

Un card bancar ne oferă posibilitatea de a-l adapta nevoilor noastre și stilului nostru de viață. Putem alege pachetul care să ni se potrivească pentru a face plăți oricând, la orice oră. Oriunde ne-am afla și la orice moment din zi sau din noapte, putem face într un mod simplu o astfel de tranzacție. În plus, avem posibilitatea de a face operațiuni bancare mobile.

Transferul de bani sau plata facturilor sunt operațiuni de acest gen ce pot fi efectuate într-un mod facil.  Un card de debit ne este de folos în acele momente în care am uitat să efectuăm plata unei facturi. Fiecare factură pe care trebuie să o plătim implică timp pierdut la cozile ghișeelor. Fără vreun fel de comision pe care să îl plătim, putem efectua plăți într-un mod simplu și comod.

Multe magazine ne pun la dispoziție oferte și promoții disponibile la achizițiile cu cardul de debit.  Există mai multe tipuri de astfel de carduri, care se adresează în medii diferite unor persoane cu nevoi variate. Sunt carduri special destinate companiilor și antreprenorilor, persoanelor fizice și juridice. Acest mod ajută la o administra ușoară a fluxului de bani pe card. Vom avea plăți efectuate în cel mai rapid timp și în deplină siguranță. Un card este un motiv de bucurie pentru cele mai inspirate alegeri în viață. 

You may also like

24 de comentarii

    1. Eu am card la Brd și mereu li se bloca aplicația, am șters-o și acum nu mai țin minte ce date trebuie sa introduc și parola și niciodată nu știu câți bani mai am pe card…

  1. Soțul are unul…. foarte util… ne-a fost folositor in foarte multe situații…mersi pentru articol … foarte util

  2. Cred ca un astfel de card te poate ajuta sa iti dovedesti cat de chibzuit poti fi cu banii. E bine sa il ai pentru ca nu stii cand poti avea nevoie de bani, dar e bine ca banii sa fie folositi pentru lucruri importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.