Un tensiometru vă poate schimba viața în bine

Un număr foarte mare de persoane suferă de afecțiuni cardiovasculare și probleme cu tensiunea. Cei care au probleme cu tensiunea arterială ar trebui sa aibă, în mod obligatoriu, un tensiometru. Tensiometrul este cel care ne arată dacă avem nevoie de o pastilă sau se impune vizita la medic.

Tensiometrul – medicul de gardă din casă

Tensiometrul este un dispozitiv medical care măsoară tensiunea arterială. Acest aparat este indicat atât pentru persoanele care suferă de probleme cu tensiunea cât și pentru cei mai sănătoși. Un eveniment fericit sau o tragedie pot produce schimbări majore la nivelul organismului.

Tensiunea crescută este motivul pentru care foarte mulți pacienți ajung pe patul de spital. Tensiometrul vă poate salva viața în cazul hipertensiunii arteriale. Cum hipertensiunea poate conduce la boli cardiace, accidente vasculare cerebrale sau insuficiență renală, tensiometrul se dovedește a fi un factor vital în prevenția apariției unor astfel de boli.

Stilul de viata sedentar, alimentația nesănătoasă, fumatul, stresul sau efortul sunt doar câțiva dintre factorii care favorizează hipertensiunea. Hipertensiunea poate fi atât de mare încât se impune a fi evaluată cât mai repede. Dacă aveți la îndemână un tensiometru de încheietură, vă puteți feri de o tragedie sau îi puteți proteja pe cei din jur.

tensionetru-minTensiometru de încheietura Sendo Smart

Tensiometrul de încheietură Sendo Smart este un aparat de dimensiuni reduse, care nu ocupă mult spațiu și pe care îl puteți purta oriunde și oricând. Aparatul este testat clinic și oferă o precizie de 100% în măsurarea tensiunii arteriale. Aparatul este foarte ușor de folosit, fiind un aparat compact, care este foarte rezistent în timp.

Tensiometrul de încheietură Sendo Smart are un singur buton, care la o simplă apăsare începe să își facă treaba. Tensiometrul se bucură de garanție timp de 5 ani. Aparatul este prevăzut cu instrucțiuni de utilizare, fiind foarte ușor de folosit. Tensiometrul Sendo Smart poate fi găsit în farmaciile fizice sau poate fi comandat on-line. Aparatul este delicat cu vasele de sânge de la încheietura mâinii, grație sistemului de protecție cu care este dotat. Categoria de vârstă vizată este 45+. Totuși nu este o regulă și nu ar fi rău ca din când în când să ne mai verificăm tensiunea dacă știm că avem în familie persoane care suferă de hipertensiune

Sendo veghează asupra sănătății întregii familii

Sendo este o firma care pune la dispoziția clienților o serie tensiometre de încheietură sau de braț pentru o măsurare cât mai exactă a tensiunii arteriale. Produsele pot fi achiziționate din magazin sau pot fi comandate on-line. Dispozitivele medicale sunt de o bună calitate, iar produsele cosmetice și farmaceutice sunt rezultatul unor procese selective îndelungate.

You may also like

16 comentarii

  1. Eu am trei tensiometre in casa: de mana. Pot sa spun ca da eroare, nu te poti baza pe el. Semidigital…il fixezi la brat si are afisaj Si acela mecanic, eu am invatat sa ascult bataile ( e cel mai bun) Nu m-am exprimat chiar stiintific, dar intelegeti voi. Sper…:)E bine sa ai un tensiometru in casa, daca stii ca ai probleme, eu m-am panicat si mi-am luat 3. Il caut si pe cel cu coloana de mercur, cica ar fi cel mai bun.

    1. Eu nu mi-am dat seama care-i faza cu cel cu care Asculți. Nu înțeleg nimic, deși mi s-a explicat. Se zice ca asta este cel mai exact, după care vibe cel de Brat si mana

  2. Parintii mei au in casa un tensiometru, cu ajutorul isi verifica periodic tensiunea. Nu mai tin minte brandul, insa stiu ca il au de ani de zile si inca isi face treaba.

    Eu nu mi-am achizitionat inca, dar intentionez pe viitor.

    E bun la casa omului. 😀

  3. Sincer un tensiometru este foarte important pentru toți care au medicație antihipertensiva.Cu toate acestea (eu că și medic) nu sunt ‘pro’ pentru tipul acesta.Este de preferat un tensiometru care are manșetă pentru brat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.