Ședințele foto pentru copii, un cadou de suflet pentru familiile frumoase

Cea mai plăcută parte a vieții, copilăria, ne oferă cele mai frumoase amintiri. Timpul trece repede, iar noi vrem să păstrăm vii anumite momente. Pozele reușesc să ne ofere cele mai prețioase amintiri. O ședință foto este un dar pe care ni-l  facem nouă înșine, dar și copiilor noștri care peste ani vor descoperi unele dintre cele mai frumoase amintiri.

1. De ce să alegem o ședință foto

Foarte multe persoane fac poze copilului încă din prima zi de viață. Calitatea unei poze făcută cu telefonul mobil nu se compara cu cea a unei poze realizată cu un aparat de fotografiat profesionist. În plus, noi nu vom ști din ce unghi să surprindem mai bine copilul. Este important să facem sedinte foto nou nascuti cât mai deosebite.

Un fotograf profesionist vine în ajutorul nostru cu tot ceea ce este necesar pentru a face ca ședința foto să fie una uimitoare. Pentru ședințele cu nou născuți, fotografii vin cu fundaluri și recuzita tematică în funcție de ceea ce noi le cerem. Atât noi cât și copilul, ne vom bucura de cele mai plăcute amintiri pe care le vom aprecia tot mai mult cu trecerea timpului.

2. De ce ținem cont când ne dorim o ședință foto

După ce am ales un fotograf trebuie să ne gândim la acel moment al zilei în care știm că este mai bine pentru copil să facă ședința foto. De altfel, trebuie să ne gândim și la locația în care ne dorim să aibă loc ședința foto. Dacă vrem să o facem la noi acasă, într-un parc sau o zonă cu o semnificație aparte. Tematica unei sedinte foto copii este esențială. Avem de ales dintre o varietate de personaje și tematici pentru ședința foto.

3. Avantajele ședinței foto

În jurul amintirilor de neuitat se situează un prim avantaj, pentru că prin pozele pe care copilul nostru le poate vedea, va realiza importanța etapelor vieții sale. Vom avea parte de momente emoționante și de cele mai reușite poze. O ședință foto poate reuși să reflecte personalitatea copilului. În loc să ne chinuim să realizăm noi înșine poze cu cel mic, vom avea parte de poze în care și noi vom apărea alături de copil. Colaborând cu profesioniștii vom avea poze de cea mai bun calitate.

Copilul nostru devine personajul principal al unui album foto care va sta la loc de cinste în casa noastră. Este important să alegem un fotograf specializat în tehnica unei ședințe foto pentru copii. În primul an de viață au loc transformări de la o lună la alta, de aceea este bine să surprindem în fiecare lună modul în care crește și se schimbă copilul nostru. Specialiștii recomandă să optăm pentru ședințe foto nou născuți, în primele 5-10 zile de viață ale copilului.

Un album foto realizat în acesta perioadă reușește să reflecte cel mai bine iubirea față de copilul nostru. Acesta reprezintă darul suprem pe care îl putem oferi.

You may also like

16 comentarii

  1. Îmi pare rău ca nu am apucat sa fac sedinta foto cu băiețeii când erau foarte mici. Dar compensam acum!

  2. Oricand putem darui cuiva drag care are un copilas o sedinta foto speciala. Este un cadou cu adevarat de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.