Melkior a lansat tușul de ochi care va rezista întreaga zi!

Te machiezi mereu, așa că știi cât de important este un tuș de ochi. Te ajută să realizezi un machiaj seducător, dar și unul elegant; un machiaj smokey eyes, dar și unul îndrăzneț – sofisticat. Totul e mai simplu acum fiindcă Melkior a creat tușul pigmentat care va rezista până la 24 de ore.

Tușul Easy Liner 24 H are o formulă pe bază de polimeri care conferă rezistență produsului. Se poate crea un machiaj natural trasând o linie subțire, precisă și fină, sau un look dramatic îngroșând linia trasată.

Este un tuș tip cariocă (ref. 11503) având aplicator din fetru, perfect pentru a evidenția ochii. Se folosește foarte ușor, se usucă foarte repede, nu se întinde și poate fi utilizat zilnic cu ușurință pentru un machiaj impecabil toată ziua. E negru intens și mat, se bazează pe o formulă rezistentă la transfer și rezistă până la 24 de ore. Vârful precis eliberează culoare intens pigmentată.

Cum se folosește?

Tușul Easy Liner 24 H de la Melkior se aplică pe pleoapa superioară a ochiului. E foarte simplu: aplică înainte bază pentru fardul de pleoape, fixează cu pudră, aplică fardul de pleoape, după care poți aplica tușul. Așteaptă până la uscarea completă a produsului.

Tips! Iată câteva recomandări importante pe care ți le fac make-up artiștii Melkior:

Nu folosi Tusul Easy Liner 24 H pe partea umedă a ochiului. Nu apăsa pe aplicator; aplicatorul se va ține ușor oblic. Agită bine produsul înainte de aplicare.

Alege tusul de ochi care va rezista intreaga zi!

Pentru un plus de eleganță și pentru un machiaj complet ar fi de preferat ca acest tuș să fie combinat cu rimelul Scandalash de la Melkior cu ajutorul căruia obțineți un look de invidiat. Rimelul conturează frumos genele, le oferă volum și alungire și, în plus, rezistă foarte bine pe ochi întreaga zi.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

20 de comentarii

  1. Aparitia acestui tus m-a pus pe ganduri – am vrut sa-l achizitionez si pana la urm am sa fac acest lucru! Stiu ca cei de la Melkior au produse foarte bune, si de asta poate vreau mai tare sa-l incerc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.