Produse consumate în iulie și prima jumătate din august

Inițial am zis să mai amân cu câteva zile pentru a se finaliza luna augst, dar m-am răzgândit rapid. Mă chinui să scriu articolul ăsta încă de pe 1 august. Am făcut pași mici și totuși abia săptămâna trecută am reușit să fac pozele. Chiar dacă pare greu de crezut, pozele mă întârzie cel mai tare. Trecând peste aceste detalii care sunt convinsă că nu vă interesează, am să vă povestesc despre produsele folosite de mine în ultimul timp și părererile mele. Am și câteva dezamăgiri în acest sens.

Mmm multe, dar consumate împreună cu familia o parte din ele. De exemplu cremele sunt consumate pe parcursul a două luni, etc.

Șamponul de la Rekze 63 este bun și chiar eficient. Mi s-a părut că părul meu a prins o oarecare lungime și că a reușit să stopeze ușor căderea părului. Chiar este o variantă bună a produsului și chiar i-am dedicat aici un articol. Șamponul Silver Reflex de la Kallos este bun pentru persoanele blonde pentru că îi oferă acea nuanță gri sau poate că o variantă ceva mai movulie. Îmi place și având în vedere prețul, mi se pare că este chiar eficient și bun. Problema este că l-am lăsat în baie și Cristina își colora apa cu ajutorul lui. Am descoperit asta ceva mai târziu. Spray-ul Nivea Black&White Invisible este favoritul meu de mai bine de un an. Îmi place, este eficient și nu-mi lipsește din casă.

La capitolul demachiante nu am foarte multe de spus. Nivea MicellAIR este o apă micelară de la Nivea care mi se pare bunicică. Nu este cea mai bună variantă de apă micelară, dar folosind-o am ajuns s-o îndrăgesc. Cred că am folosit-o vreo 2 luni. Dacă vreți să știți ce culoare are, să știți că aceasta este albă, nu lasă nici o senzație lipicioasă și lasă un ten curat și fin. Balea Fluid de curățare cu ulei a fost un produs pe care l-am cumpărat ca urmare a exloziei de recenzii pozitive din online. Mie nu mi-a plăcut. Mă usturau ochii de la el și îmi lăsa și tenul gras. L-am găsit abandonat într-un sertar și nici măcar nu știu dacă se mai găsește în magazine. Masca cu cărbune de la 7th Heaven mi-a plăcut. CHiar dacă după folosire mi-a lăsat o piele ușor lipicioasă, tenul meu a arătat foarte bine și chiar a fost o plăcere s-o folosesc.

Iubiri și dezamăgiri într-un singur loc

Rujurile de la Avon sunt the best. Cred că am în permanență câte unul prin poșetă și mereu mă mai lipesc de câte o ofertă de-a lor. Recunosc că favoritul meu a fost acel ruj scurt. Nu știu gama din care face parte, dar nuanța este berry bright pe care mi-aș dori s-o recumpăr dacă o găsesc. Este acel roz, ușor accentuat care mă pune în valoare. Varianta rujului lung nu m-a dat pe spate. Cred că este printre puținele rujhuri de la Avon care mi se pare prea lucios, prea ciudat. L-am folosit doar pentru a-l termina că mă plictisisem de el.

Crema pentru picioare de la Scholl am folosit-o mai mult pe perioada verii. Mi se pare că îmi hrănește foarte bine tălpile și o aplic mai mult seara după ce mă urc în pat. Primer-ul de la Avon îl am de ceva timp. Mi s-a părut un produs bun doar că nu prea mi-a plăcut borcănelul pentru că mereu îmi intrau unghiile în produs. Ca și eficiență aș putea să spun că este bun și îmi amintesc că am dat și puțini bani pe el. Crema de față de la Institut Esthederm am avut-o într-o cantitate mică, dar a fost genială. Are un preț puțin mai mare, dar dacă vreți o cremă buna chiar o recomand.

Alpha Arbutin de la The Ordinary l-am folosit de 2 ori pe zi si este al doilea produs consumat din gama lor. Nu știu ce să zic dacă el face ceva pentru că mereu l-am folosit într-o combinație de produse. Mai am puțin pe fundul sticluței și observ că și-a schimbat culoarea. Era un alb transparent, ușor lăptos și acum este un maro închis. Cert este că nu voi mai cumpăra produse de la ei pentru că este destul de greu de aplicat. Prefer o cremă care să conțină ingredientele de care am nevoie decât să folosesc 7 seruri de genul.

Plasturii împotriva durerilor menstruale de la Barza sunt foarte, dar foarte buni pentru persoanele care au dureri menstruale. În cutie sunt cam 3 plasturi, iar eu folosesc câte un plasture și asta în prima zi. Acesta se lipește de slip și timp de aproape 10 ore el degajă o căldură care calmează foarte bine durerea și chiar o face să dispară. Eu până acum foloseam câte o pastilă de dureri ca să scap de disconfort, dar varianta asta mi se pare mult mai bună și recomand.

Rimelul de la Gerovital nu mi-a plăcut. După câteva ore de la aplicare mă murdăresc sub ochi și arăt de parcă sunt bătută. M-am gândit că este de la căldură, de la o cremă ușor mai grasă aplicată pe ten, dar nu. Mereu mă trezesc cu el curs și asta nu-mi place. Nici nu știu să vă spun dacă eu sunt un caz izolat sau nu. Un alt produs care nu mi s-a părut waw este serul de sprâncene de la Bonilash. L-am aplicat seara înainte de culcare în fiecare seară preț de o lună. Pot să spun că am văzut foarte mici schimbări și cred că dacă folosesc vitamina E ar fi cam același rezultat. Eu nu pot să spun că am văzut minuni.

O altă dezamăgire este și săpunul lichid tip spumă de la Balea. Mi s-a părut că nu face nimic. Nu-mi simțeam mâinile curate, nici hidratate și spuma mi se părea că nu-și face treaba. Nu-l voi mai cumpăra cu siguranță. Săpunul lichid cu tea tree de la Jason mi-a plăcut. Nu are un miros puternic și curăță bine, cu toate că soțului meu nu i-a plăcut și preferă săpunul normal de la Balea, Yves Rocher, etc. Pastele de dinți tip gel cu cristale sunt preferatele mele, iar gama MaxWhite de la Colgate este perfectă pentru mine. Mai schimb varianta verde cu cea albastră.

You may also like

6 comentarii

    1. deodorant nivea foloseam si eu regulst de ani buni pana din intamplare am descoperit verovital 0%alcool si e genial.. silver dela Kalos am folosit inperioada mea de suvite blonde prinloceu, la fel mo. a placut maxim, mai ales ca e spornic si undeva la 10lei si pasta Colgate si noi folosim, ok pt mn o tolerez bn nu am stari d e voma.. ca sam problema asta cu pastele de dinti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.