Cum alegem o husă pentru a ne proteja telefonul

Fiecare dintre noi am pățit pe propia pielea un incident în care am scăpat telefonul și acesta s-a spart, s-a crăpat sau a căzut în apă. Astfel de momente sunt groaznice. Pentru că nu vrem să ne cumpărăm un alt telefon, nu ne place nici să cheltuim banii cu reparația celui vechi, și mai ales să pierdem informații importante din telefonul nostru. Este vital să ne protejăm telefonul pentru a împiedica producerea unui accident.  De aceea,  ne vom orienta către huse pentru telefonul mobil.

De ce este bine să alegem husa potrivită pentru telefonul nostru

Primul lucru bun pe care îl oferă o husă pentru telefon este că aceasta reușește să ne ofere nivelul cel mai bun de protecție pentru telefonul nostru. O husă pentru telefon poate să păstreze designul telefonului ca nou. În cazul în care vom vrea să vindem telefonul, vom avea un plus, grație husei. Aceasta nu doar că ne protejează telefonul, dar este și un accesoriu care înfrumusețează și pe care îl putem personaliza după cum dorim.

Ce model de huse alegem

Există mai multe tipuri de huse pentru telefon. For more cases putem da un search și vom găsi acea husă care se potrivește telefonului nostru. În funcție de ceea ce ne dorim de la o husă, vom alege modelul potrivit. O husă tip flip cover se adaptează formei smartphone-ului. Ea oferă un grad mare de protecție. Pare a fi această husă potrivită chiar și pentru un model case for Samsung galaxy note 10 plus 5g case. Ecranul nostru va fi ferit de zgârieturi sau alte șocuri.

Sunt modele de huse de tip S-view, care ne oferă informații asupra micilor detalii ale telefonului, legate de oră, nivelul bateriei sau de alte date. Acestea ne permit să răspundem unui apel primit pe telefon fără a deschide carcasa acestuia. Putem alege huse cu capac de protecție de timp bumper anti șoc. Sunt perfecte pentru a fi în siguranță telefonul în cazul unor șocuri sau lovituri, dar și contra zgârieturilor.

Un model ceva mai nou este tipul de husa led view. Acest tip de husă pornește instant telefonul când vrem să-l deschidem. Putem alege un tip de case for samsung galaxy note 10 case de acest gen.

La ce suntem atenți când alegem husa pentru telefon 

Primul lucru la care trebuie să fim atenți este ca husa pe care ne-o dorim să fie compatibilă cu telefonul nostru. Apoi ne vom orienta atenția spre materialul husei.  Dacă ne dorim să păstrăm husa vreme îndelungată putem opta pentru o husă de telefon din piele. Dacă schimbăm des husa ne putem orienta către materiale din piele ecologică sau din plastic ori silicon. Aspectul husei este primul care atrage. De aceea vom alege un modelul atrăgător de husă care să ne reprezinte. Și prețul său ne poate influența decizia. Este important să alegem corect o husă de telefon pentru a proteja telefonul cât mai bine și pentru a-i prelungi durata de viață.

Dacă sunteți în căutarea unei huse noi, atunci vreau să vă anunț că vă puteți bucura de un cupon de 50% reducere la achiziționarea a două produse de aici https://amzn.to/2YssYir. Acestea ar fi codurile de reducere:

note 10:5CCT-DLYPSZ-8ESKA8

note 10+ 5G: XCBB-CB938X-JHJ9AJ

Codurile expiră pe 31.08.2019

 

You may also like

16 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.