Șampon anticăderea părului – 63 Rekze Laboratories

Nu am auzit până acum pe nimeni care să nu se plângă de căderea părului. Aș putea să spun că este un fenomen pe care eu nu prea am reușit să-l stopez cu nici un produs. Inițial am zis că este vorba despre ceva trecător, apoi am zis că se vor rezolva în timp, iar în ultimă fază m-am gândit că una din cauze ar fi cea medicală. Încerc să cred că până la urma voi reuși să scap de această problemă și mi-am pus toate speranțele în șamponul 63 de la Rekze.

Șamponul 63 de la Rekze Laboratories

Șamponul 63 împotriva căderii părului și stimularea creșterii acestuia este conceput be baza unei tehnologii avansate care stimulează îngroșarea firului de păr, previne căderea acestuia și ajută la creșterea unui păr mai sănătos, acționând asupra întregului scalp. Datorită formulei noastre unice ce combină 63 de ingrediente recunoscute pentru stimularea creșterii părului și pentru reducerea căderii acestuia, 63 poate fi numit pe drept cel mai complex șampon de pe piață împotriva căderii părului și care ajută la stimularea creșterii acestuia.

63 contribuie la obținerea unui păr sănătos și puternic eliberând scalpul de factori care obstrucționează creșterea foliculilor și de acumularea de sebum, ajutând la obținerea unui păr și un scalp cât mai sănătoase posibil.

Bazat pe foarte multe studii și cu multe promisiuni făcute, am început să folosesc acest șampon 63. Aș putea să spun că mi-a oferit o încredere foarte mare și o dorință imensă de a-l încerca. Ceva m-a convins că este un produs de calitate. Rezultatele au început să se vadă încă după a doua folosire. Părul meu a început să arate mai bine, să se simtă că era mai puternic și să nu-mi mai cadă atât de mult.

Rekze este un șampon cu un miros fin și plăcut. Mi se pare că este ușor dulceag. Culoarea acestui șampon este alb sidefiu și un gradul de spumare foarte bun. Îl folosesc de aproape o lună și jumătate și toate semnele sunt bune și promițătoare.

Aveți probleme cu căderea părului? Voi ați încercat acest șampon?

You may also like

21 de comentarii

  1. Din fericire eu nu am aceasta problema. Samponul de la Rekze l-am tot vazut recomandat si mult persoane spun ca isi merita banii. In comparatiile INAINTE si DUPA se vedea o diferenta majora.

  2. stiam ca au produse bune pe partea de cadere a parului. Mi-a povestit despre ele o amica virtuala care le-a testat anul trecut si de atunci s-a indragostit de ele. Daca as sti ca nu fac rau pe scalpul meu sensibil, m-as risca sa le incerc si eu.

  3. Nu am probleme cu caderea parului dar o sa-l iau pentru iubitul meu care se confrunta cu aceasta problema si a incercat tot felul de sampoane fara rezultat.

  4. Si eu am probleme cu caderea parului dar cred ca sunt n limite normale. Oicum, acest sampon mi-as dori sa il incerc, i-ar prinde bine parului meu. Pe mine ma intereseaza mai putin mirosul, culoarea, etc, ma intereseaza sa iti faca treaba, dar daca si celalalte aspecte sunt placute, cu atat mai bine.

  5. Samponul este bun dar balsamul este minunat! Eu l-am apreciat mai mult chiar daca este practic o mostra insa sotul meu se bucura din plin de par statornic datorita samponului si nu ii mai cade atat de mult!

  6. Am încercat o mulţime de samponuri si am ramas dezamagita; imi doresc sa il incerc si pe acesta; sunt tare curioasa de el.

  7. Nu știu de ce, dar fiecare șampon anticădere pe care l-am folosit, dă rezultate atâta timp cât îl folosesc. După ce am terminat tratamentul, iar îmi cade părul.
    O să încerc și acest șampon, poate mă va ajuta și pe mine.

  8. Când vine vorba despre îngrijirea sau căderea părului sar la fiecare știre despre produse. Până să mă lămuresc cu ele iau ceva și constat că efectul nu este tocmai cel scontat. Când am însă așa o recenzie, cu siguranță știu ce alegere să fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.