Cinci produse de îngrijire personală care sunt indispensabile

Îngrijirea personală este foarte importantă. De asta depinde foarte mult și sănătatea fizică, dar și cea psihică. Să te aranjezi puțin, să te preocupi de aspectul tău fizic, te face să te simți mai bine în propria piele. Nu trebuie să neglijezi nicio parte a corpului tău. Părul, tenul, unghiile, pielea, toate au nevoie de cea mai mare atenție și de o îngrijire adecvată. Pentru a avea grijă de tine așa cum trebuie, ai nevoie de produse necesare care să devină instrumentele pe care le vei folosi pentru a te înfrumuseța. Iată cinci produse de îngrijire personală pe care trebuie să pui accent.

1. Fondul de ten

Cu toții avem cel puțin o dată probleme legate de tenul nostru. Fie că ai o iritație, cearcăne, acnee sau pete pigmentare, încerci să găsești o soluție pentru ca tenul să arate impecabil și să fie cât mai uniformizat. De aceea, ai nevoie de un fond de ten bun care reușește să acopere imperfecțiunile. Un fond de ten are rolul de a proteja tenul, de a-i oferi un aspect plăcut.

Sunt și fonduri de ten cu texturi extrem de lejere, un fel de creme colorate. Este important să alegi corect nuanța fondului de ten si să ții cont de tipul de ten pe care îl ai. Astfel, acesta se va potrivi pielii tale și nu vei avea neplăceri atunci când îl vei aplica sau pe parcursul întregii zile. Fondul de ten nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj, el reușește să formeze o barieră protectoare asupra tenului tău și să îți redea frumusețea impecabilă.

2. Trusa de manichiură/pedichiură

Cu toții ne dorim unghii sănătoase, rezistente și frumoase. Orice doamnă sau domnișoară vrea o manichiură perfectă. De aceea, este important să ai o trusă de îngrijire a unghiilor.  Vei apela și la tratamentele cu uleiuri speciale și vei avea grijă să iei câte o pauză de la folosirea ojelor și lacurilor.

Pe de altă parte, dacă vrei ca manichiura să arate impecabil pentru mai mult timp, poți folosi seturile pentru realizarea manichiurii semipermanente care asigură un finish fără cusur cel puțin 2 săptămâni.

3. Ondulatorul și placa de păr

Nu trebuie să mergi de fiecare dată la coafor pentru a avea un păr aranjat frumos. Dacă îți dorești părul drept poți opta pentru placa de păr. În schimb, dacă îți dorești o coafură mai deosebită, poți folosi un ondulator cu ajutorul căruia vei obține bucle care îți permit să creezi cele mai interesantete coafuri. Ai nevoie de puțin talent puțin talent și puțin spirit estetic pentru a ieși ceva plăcut la vedere.

4. Crema de față

Tenul tău merită toată îngrijirea de care are nevoie. Este important să îl hidratezi corespunzător și să alegi o cremă de față care să răspundă nevoilor acestuia. O cremă bine aleasă îți va oferi luminozitate, hidratare și strălucire. Va permite aplicarea facilă a makeup-ului și poate reprezenta o barieră protectoare pentru tenul tău.

5. Loțiune de corp 

Nu doar tenul tău are nevoie de îngrijire. Întregul corp are nevoie de hidratare și răsfăț. Tocmai de aceea, vei folosi în fiecare zi loțiunea de corp. Aceasta îți va proteja pielea de factorii externi de mediu și de razele soarelui.

You may also like

19 comentarii

    1. Total de acord cu tine.
      P.s mai vreau articole de genul, văd că suntem de acord în anumite privințe.

  1. Si eu am cateva ondulatoare tare faine si parca niciodata nu m-ar deranja sa mai incerc unul nou. De fondul de ten nu mai zic. Am descoperit unul care imi place destul de mult, dar parca e loc de mai bine. Si o trusa noua de mani-pedi mi-ar trebui. Aici chiar ar trebui sa fac o investitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.