Wishlist Rosegal de primăvară

A trecut ceva timp de când n-am mai plasat o comandă online. De multe ori, acesta este felul meu de relaxare și iubesc să-mi pierd câteva ore pe un site alegând produse care să mi se potrivească. Sunt zile în care nu am o stare tocmai bună și să-mi pierd timpul pe un site, este un mod excelent de a mă deconecta de la problemele cotidiene. Eu mi-am făcut o listă cu câteva produse interesante de pe Rosegal și vreau să vi le arăt și vouă, poate vă inspiră.

Bluză – link

O bluză albă este mereu potrivită în garderoba mea. Am văzut acest model la o bloggeriță dragă mie și îi stătea mult mai bine pe corp decât pe site. Vreau să vă arăt și vouă acest aspect și sunt curioasă cum îmi va veni. Îmi doresc să mi-o iau și eu pentru că este foarte frumoasă.

Rochie – link

Niciodată nu am suficiente rochii. În fiecare sezon îmi iau câteva modele noi. Observ că am fost atrasă de culoarea neagră în ultimul timp. În plus, am ales diverse detalii. Până acum m-am focusat pe broderie, dar cred că modelul de mai sus nu este broderie și totuși îmi place. Cred că s-ar vedea frumos pe corp.

Cercei – link

Dacă mă urmăriți, sigur ați văzut acest model de cercei la mine. Iubesc acest model și nu mă mai satur de ei purtându-i. Se așează foarte bine și se văd bine chiar dacă am părul prins sau nu. De-a lungul timpului am primit foarte multe aprecieri la adresa lor și multă lume m-a tot întrebat de unde i-am achiziționat. Problema este că după două luni( cu aproximație) de purtat aproape zilnic, aceștia își modifică ușor culoarea și nu-i mai pot purta. Prețul este unul tare prietenos și pentru 3$, prefer să am stoc de astfel de cercei și să-i pot schimba ori de cîte ori vreau.

Trench galben – link

Trench-ul este, pentru mine, o piesă vestimentară foarte elegantă care te pune în valoare și în evidență. Ador culoare, ador modelul acesta care pune talia în evidență și prețul este unul prietenos. Nu uitați că prețurile sunt în dolari …

Vă plac alegerile mele de pe Rosegal? Care vă face cu ochiul?

You may also like

19 comentarii

  1. revii la dragostea ta – cerceii rotunzi. imi plac foarte mult si sunt mai mult decat ieftini la 3 dolari. Mi-am luat si eu un set de bijuterii de la ei si abia astept sa soseasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.