Povestea primului meu birou

Toată povestea începe din copilărie când nu aveam un loc al meu și scriam pe masa din bucătărie sau pe masa din sufragerie. Nu știu câți colegi din școala gimnazială aveau un birou al lor, dar nimeni nu se lăuda cu asta la școală și niciodată nu m-am simțit în inferioritate din acest motiv. birou_-columbia-minCând am intrat la liceu aveam o improvizație primită cadou de la un unchi care era mai bun decât ceea ce aveam și cu toate astea nu eram deloc mulțumită. Am fost obișnuită să nu-mi stresez părinții și să cer chestii. Nici măcar nu știu dacă am insistat vreodată șă îmi cumpere un birou ca toată lumea și totuși inițiativa a fost a mamei.

În clasa a noua mi-am luat primul birou adevărat. Un birou pe care îmi puteam face lecțiile, unde puteam adopta o poziție corectă de scris și unde stăteam liniștită la calculator. Seamăna cu un mobilier office perfect. Evident că poziția corectă la birou a fost datorată unui scaun ergonomic potrivit vârstei mele. Cred că acesta a fost unul dintre cadourile perfecte făcute de părinții mei.

birou-cu-usa-si-sertar-culoare-prun-min

biroul meu este fix acest model doar că are o altă culoare

Atunci internetul era la început de drum și nu erau atât de multe magazie online. Acum găsești magazine online foarte bine aprovizionate și cu o diversitate foarte mare de prețuri. Îți poți alege produsul dorit în funcție de buget și de ceea ce ai nevoie. Pe mobila-ghencea.ro sunt multe modele de birouri, scaune sau etajere care au ca scop organizarea într-un mod cât mai plăcut a spațiului de la birou sau de ce nu a spațiului de acasă.

Un alt mare avantaj al cumpărării online a unor produse de acest gen este că acestea pot ajunge direct la ușa ta fără pic de efort. Curierul îți livrează marfa la sediul firmei sau în fața apartamentului și singura ta grijă este să îți organizezi totul în interior. Eu îl consider cel mai mare plus al cumpărăturilor online și fac comenzi pentru produse de acest gen, tocmai pentru a nu le mai cără eu.

Nu trebuie să vă faceți griji că ar fi vreo problemă cu produsul. Că nu se potrivește sau din diverse motive nu sunteți mulțumit de el. Îl puteți returna în cel mult 14 zile de la primirea coletului, la fel ca oricare alt produs cumpărat online. Este dreptul cumpărătorului și îl puteți folosi dacă considerați că produsul nu este așa cum sperați sau cum vă așteptați.

You may also like

7 comentarii

  1. Eu nu am birou pentru ca nu am spatiu si mai stau si cu chirie. Dar, daca ar fi sa imi cumpar unul as opta pentru ceva mai tineresc, nu modele clasice.

  2. mie nu prea imi plac birourile cu multe rafturi deschise. Le prefer pe cele ca al tau, cu rafturi inchise si cu sertar. Chiar imi place mult acest model si chiar si culoarea. Eu am un birou mai micut.

  3. Nici eu nu am avut o situatie extraordinara cand eram mica si nu-mi lua mama tot ce vroiam cand bateam din palma. Nu am simtit diversele lipsuri care au fost si parintii au stiut sa le mascheze frumos

  4. Frumos birou. Ma bucura faptul ca faci des comenzi online..eu insa ma tem..sa fiu sincera..Din simplu motiv ca nu mereu ceea ce comanzi coincide cu realitatea produsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.