Recomandări de hoteluri din Bulgaria pentru familiile cu copii

În primul rând știu că este prima zi de toamnă și nu vreau să primesc critici că acest articol vine ceva cam târziu. Poate că sunt destul de puține persoane care își mai caută în prezent o vacanță la mare deși acum încep reducerile și dacă nu v-ați făcut vacanța încă, ar putea fi un moment bun.

Luna iunie a fost destul de furtunoasă pentru mine pentru că mi s-a deschis apetitul de vacanță. Am fost un weekend la Mamaia și am cheltuit enorm de mulți bani pe nimicuri așa că am zis să mă reorientez și am hotărât să-mi îndrept atenția către Bulgaria pentru că ar fi o alternativă excelentă. Acest articol am decis să-l scriu în urma unor liste lungi de nume de hoteluri și pentru că am făcut un studiu destul de amănunțit am zis să fac acest articol chiar și pentru mine, pe viitor, pentru a ști către ce hoteluri să mă orientez și să nu fiu nevoită să caut de fiecare dată hoteluri pentru familiile cu copii.

Țin să menționez din start că am avut câteva criterii după care mi-am ales hotelurile și vreau să vi le prezint și vouă. Am vrut un hotel all inclusive, un hotel care să aibă ceva tobogane și un preț decent.

poza preluată de pe bulgaria.directbooking.ro

Hotel Slavey 4* – Nisipurile de Aur

Acest hotel m-a atras prin faptul că avea destul de multe piscine. Cristina face înot de câteva luni și este o mare iubitoare de apă. Nu am văzut să aibă tobogane, dar am fost atrasă de scorul mare primit din partea celor care i-au trecut pragul(9.01 din 10). Ca și preț, eu am găsit un preț bun la el și am să vă exemplific pentru o familie de 2 adulți și un copil de 5 ani. Pentru o perioadă de 7 nopți începând cu 24.07(data selectată de mine pentru vacanța care a trecut) 637 euro, iar pentru 2.09 în aceleași ar fi 482 euro.

Această variantă de preț vine pentru o varinată All Inclusive și cred că este un preț bun. Eu vă garantez că dacă mergeți la noi la mare cheltuiți mult mai mulți bani și că nu sunteți tratați atât de bine și de frumos. Eu am găsit această ofertă aici(pe directbooking.ro).

sursa foto bulgaria.directbooking.ro

Hotel Alba 4* – Sunny Beach

Hotel Alba pare a fi un hotel dragut care are și o zonă destinată copiilor. Zona destinată copiilor are destule tobogane cât să-i țină ocupați pe cei mici și evident apă mică în care să se bălăcească. Pot să spun că mi-a plăcut mult acest hotel și a fost unul dintre hotelurile care rămăseseră pe lista finală. Scorul de pe DirectBooking lăsat de cei care au vizitat acest hotel este 8 din 10. Cred că este un scor bun și că merită încercat.

În perioada aleasă de mine inițial, 24.07, 7 nopți/8 zile ALL INCLUSIVE 2 adulți și un copil de 5 ani era 639 euro. Nu am mai găsit camere pentru 2.07 cum am făcut testul anterior, dar pentru 4.09 în aceleași condiții, prețul ar fi 507 euro. Hotelul îl vedeți aici.

sursa foto bulgaria.directbooking.ro

Kuban Resort & Aquapark 4* – Sunny Beach

Kuban Resort pare a fi destinația perfectă pentru iubitorii de piscine, apă și multă adrenalină. Mi-a plăcut mult prezentarea acestuia și faptul că avea multe tobogane m-a făcut să-mi îndrept atenția asupra lui. Este la 150m de plajă și recunosc că mi-a plăcut doar că motivul pentru care nu l-am ales a fost prețul :D. Scorul nu era nici el waw … 7.4 din 10 și aș vrea să vă zic că merită să verificați comentariile lăsate. Sunt multe persoane care au așteptări mult peste măsură sau care oferă note mici pentru nimicuri. Poate că hotelul nu este atât de rău …. și totuși vă recomand să vedeți și comentariile lăsate. Dacă mai multe persoane susțin că este o problemă, înseamă că este o bubă acolo. Dar dacă motivele sunt banale, eu zic să ignorați scorul mic și să faceți alegerea acelui hotel.

Pentru că vorbeam de preț, pentru perioada 24.07 … 2 adulți și un copil de 5 ani ALL inclusive era 835 euro. Am verificat prețul și pentru 2.09 este 730 euro.

arhiva personală – poză din balcon
sursa foto bulgaria.directbooking.ro

Hotel Kotva 4* – Sunny Beach

Hotel Kotva a fost alegerea mea. Mi-am cumpărat oferta direct de pe Directbooking și am fost extrem de mulțumită. De fapt m-a atras descrierea, m-a atras parcul acvatic pe care-l are și faptul că era un hotel cu parcare. Știți că există acele temeri că în Bulgaria există riscul să ți se fure mașina și tocmai din acest motiv am căutat un hotel cu parcare. Oricum ar fi, parcarea se plătește suplimentar și pentru 5 zile cred ca am plătit cam 150 lei. Scorul hotelului pe directbooking este 8.2 din 10.

Părerea mea personală despre hotel o puteți citi detaliat în acest articol al meu. Totuși vreau să mai adaug ceva și aici ca și concluzie. Mâncarea este diversificată și aveți ce să mâncați. Eu îmi făceam griji în acest sens. Puteam să mâncăm de toate și chiar dacă aveau în jur de 10-15 feluri de mâncare, nu cred că nu aveai ce să mănânci. La capitolul fructe de mare nu au excelat, dar nici prețul nu era atât de mare așa că dacă vreți fructe de mare puteți plăti extra la restaurantele din jur. Paharele nu arătau waw …. păreau din alea comuniste ca și model, deși nu pot să spun că am găsit vreodată vreunul murdar. Aveau și supe/ciorbe cam 2 pe zi și să știți că unele chiar erau gustoase. Fructe erau de sezon și din belșug, la capitolul dulciuri erau cam 2-4 feluri de dulciuri și nu pot să zic că mă dădeau pe spate, dar îmi găseam ceva să mănânc în cazul în care simțeam nevoia.

Hotelul are 2 piscine în interiorul acestuia(așa cum vedeți în prima poza), după care există posibilitatea să mergeți pe o altă intrare și acolo este un adevărat parc acvatic destinat copiilor în mare parte. Multe note mici au fost acordate faptului că în acel aquapark nu poți duce băutură, mâncare, înghețată din zona de all inclusive. În zona aquapark-ului vin și persoane din exterior care își pot comanda băuturi de la barul aflat acolo. Ideea este că pe mine nu m-a deranjat absolut deloc acest aspect. Copilul se dădea continuu pe tobogane, se bălăcea și în cazul în care vroiam ceva era suficient să mă deplasez un pic. Pentru mine chiar nu a fost un disconfort asta.

Prețul pentru 2 adulți și un copil de 5 ani în perioada 25.07 a fost 521 euro doar pentru varianta cu mic dejun sau 773 euro ALL Inclusive. În perioada 4.07 este 283 euro(mic dejun) sau 489 all inclusive. Eu mi-am cumpărat oferta de pe directboooking și v-il recomand hotelul cu dragă inimă.

sursa foto – bulgaria.directbooking.ro

Hotel Flamingo 5* – Albena

Hotel Flamingo mi s-a părut foarte bun prin simplul fapt că întrunea condițiile cerute de mine. Chiar mi-au plăcut această zonă de distracție în apă și cred că prețul m-a făcut să mă orientez către alt hotel. Scor 8,8 din 10 ceea ce cred că are niște condiții chiar ok. N-am fost niciodată în Albena așa că voi reține acest nume.

Prețul pentru 7 nopți pentru 2 adulți și un copil de 5 ani pentru 24.07 era 835 euro, iar pentru 4.07 în aceleași condiții ar fi 571 euro. Vă puteți personaliza singuri oferta aici pe directbooking.

Hotel prestige Aquapark 4* – Nisipurile de Aur

Cuvântul Aquapark m-a atras ca un magnet. Cred că acesta ar fi fost absolut perfect pentru noi, plus că hotelul era destul de aproape și ar fi mers o astfel de opțiune. Scorul este 8.2 din 10 și cred că merită să-l iau în vedere pentru viitoarele vacanțe.

Prețul pentru 2 adulți și un copil de 5 ani pentru perioada 25.07 era 835 euro, iar pentru 2.09 este 539 euro în varianta All inclusive. Oferta pentru acest hotel o găsiți aici.

Vreau să precizez că acest articol se datorează unui studiu și a unor căutări îndelungate. Cred că sunt cele mai bune oferte pe care eu le-am găsit și am scris acest articol doar pentru a mă inspira în vacanțele viitoare. Sper să vă fie și vouă de ajutor în cazul în care sunteți în căutarea unor astfel de oferte.

Chiar sunt curioasă să-mi spuneți ce hoteluri pentru familiile cu copii îmi recomandați? Mă gândesc că mi-ar fi de un real ajutor și propunerile voastra, atâta timp cât vin în urma experiențelor voastre personale

You may also like

20 de comentarii

  1. chiar nu stiu sa-ti raspund, am tot fost in Bulgaria in ultimul timp dar nu m-a dezamagit cazarea, poate unde stau si putin in camera si nu am avut timp sa vad neajunsuri :), dar a fost ok mereu

  2. Foarte bune recomandările tale, o să le spun mai departe persoanelor care au copii și caută ceva cât mai bun.
    Nu știu ce să îți recomand, să fiu sinceră, pentru că nu am copii.
    Dar majoritatea vilelor, presiunilor și hotelurilor din Sinaia au mare grijă 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.