NU ratați ofertele Notino din perioada asta la parfumuri

Notino vine mereu cu oferte noi și cu promoții care mai de care mai tentante care te fac să revii chiar dacă nu ai nevoie de nimic. Cel puțin, așa mi se întâmplă mie. În plus, îmi place că este singurul site unde găsesc cele mai noi produse lansate și mă bucur că le pot încerca în premieră. Ca să nu mai vorbesc de oferta lor de parfumuri care este extrem de diversificată.

Parfumuri diverse și prețuri pentru oricine

Parfumurile se găsesc pe Notino într-un număr nelimitat. Nu sunt eu cea mai mare cunoscătoare, dar majoritatea parfumurilor pe care mi le-am dorit și le-am căutat pe site le-am găsit. Ăsta consider că este un mare plus și pentru mine contează enorm.

Alegerea unui parfum noi implică mai multe aspecte. Evident că un profesionist s-ar ghida după notele parfumului. Mie mi se întâmplă destul de rar să caut un parfum după notele sale, dar recunosc că am făcut asta de câteva ori. De obicei merg după recomandări, după nume deja cunoscute sau în urma folosirii unor mostre care m-au cucerit.

În fiecare comandă plasată pe Notino primim câte o mostră de parfum care ne poate fi de un real ajutor în alegerea următorului nostru parfum. De cele mai multe ori, această mostră este la alegere din 2-3 produse disponibile. Zilele astea, la plasarea unei comenzi de minim 220 lei putem primi o sticluță reîncărcabilă pentru parfum.

Parfumuri recomandate

Parfumul este acel accesoriu pe care îl port zilnic. Nu plec de acasă fără rimel, ruj și parfum și nu cred că asta denotă eleganță ci pur și simplu că țin la imaginea mea și nu-mi place să mă neglijez. Iubesc parfumurile persistente care să nu necesite reaplicare pe perioada zilei. Știu că o dată folosit un parfum mai mult de 3-4 zile te obișnuiești cu el și nu-l mai simți. Tocmai din acest motiv prefer să le schimb. Nu am extraordinar de multe parfumuri, dar cele pe care le folosesc sunt perfecte.

Parfumuri pentru femei

Vreau să vă dau 3 nume de parfumuri asupra cărora vă puteți îndrepta atenția în cazul în care vreți să faceți o achiziție nouă și nu știți către ce model să alegeți.

  • Armani Si este unul dintre parfumurile mele preferate. Un parfum care are emană eminitate prin toți porii. Un parfum ușor dulce, dar și cu câteva influențe florale. Un parfum pe care n-ai cum să nu-l iubești. Este perfect pentru perioada asta de vară. Eu mai am foarte puțin din el, dar cu siguranță îl voi recumpăra.
  • Scandal Jean Paul Gaultier este printre ultimele parfumuri descoperite pe care-l iubesc. Chiar aș putea să-l pun pe picior de egaliatte cu Si. Nu pot să spun că unul este mai presus ca altul. Este tot un parfum ușor dulceag pentru că una din note este mierea, dar și câteva influențe florale. Este absolut adorabil.
  • Black Opium Yves Saint Laurent este un parfum la care vanilia predomină. Dacă în cazul primelor două parfumuri dulceața nu predomina și era potrivită pentru o plajă mai mare de femei, în cazul acestuia este recomandat să fiți mari iubitoare de parfumuri dulci. Vanilia nu este deranjantă și nici înecăcioasă doar că se simte. Chiar mi-a spus cineva că miros a prăjiturele.

Parfumuri bărbătești recomandate

Am momente în care prefer parfumurile bărbătești chiar și pe pielea mea. Nu știu să le deosebesc, nu recunosc note, dar pot să spun cât de mult îmi plac. Așa s-a întâmplat că în momentul în care simt pe pielea soțului meu un miros care mă atrage îl întreb ce-a folosit. Parfumurile bărbătești câștigătoare sunt acestea.

  • Tom Ford Noir Extreme este cel mai bun parfum bărbătesc. Chiar nu aveți cum să dați greș cu acest parfum. Este un parfum masculin complet.
  • Christian Dior Sauvage este un parfum masculin foarte plăcut. Mi se pare că este un parfum puternic.
  • Yves Saint Laurent Y este cel mai nou parfum achiziționat care a intrat rapid în topul preferințelor lui. Este un parfum puternic care subliniază bergamota și ghimbirul și care pune accent pe masculinitatea fiecăruia prin note specifice.

Notino ne pune la dispoziție câteva oferte speciale la parfumuri și puteți să vedeți dacă vă găsiți parfumul potrivit în această categorie. Dacă nu, sunt convinsă că veți găsi ceva la un preț bun.

You may also like

23 de comentarii

  1. Și eu comand des de pe Notino, ofertele sunt tot timpul cele mai bune! Cred ca voi alege și eu un nou parfum pentru vara, am câte preferate

  2. Acest Scandal a devenit un fel de La vie est belle, pretutindeni. Ma tentează, deși nu sunt fana vanilie, Black Opium. Este tare lăudat inclusiv de vloggerita mea preferată, Andreea Balaban.

  3. Am pus ochii pe cateva parfumuri si ma tenteaza mult pentru ca au si preturi super accesibile! Imi place ca au mereu oferte de genul, mai ofera si mostre, au si magazin fizic – ce iti poti dori mai mult?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.