Wishlist de vara de la Dresslily

Parcă îmi era dor de o comandă online. Am mai dat câteva comenzi micuțe pe site-urile românești. Haine nu prea mi-am mai luat în ultimul timp și pentru asta am zis că merită să mă pregătesc și eu de anotimpul cald. Am hainele împrăștiate în diverse locuri și aproape că nu știu pe ce haine mă pot baza în această vară. Cert este că vreau să-mi mai împrospătez garderoba cu câteva lucruri noi și să văd ce-mi voi alege.

Nu știu dacă sunt singura zuză sau mai sunt și alte persoane ca mine. În momentul în care intru pe site-uri chinezești gen Dresslily, îmi ies în fața ochilor doar rochiile acelea frumoase. Multe dintre ele elegante, dar foarte ochioase. Nu pot rezista tentației și le cumpăr. Ignor faptul că eu mai tot timpul port tricou și blugi și când vine vorba să ies în parc, la plimbare sau la un suc …. eu nu am cu ce să mă îmbrac. Este o lege general valabilă pentru că asta mi se întâmplă de foarte mult timp. Deja m-am obișnuit cu mine.

Nu aceslași lucru îl pot spune când vine vorba de blugi. Am un raft plin, pus pe 2 rânduri, de blugi și eu rotesc 3 – 4 perechi. Cred că toată lumea face așa pentru că nu cred că sunt persoane care poartă pe lună 20 de perechi de blugi … sau mai știi?!

Rochie – link

Eu vreau să vă arăt ce mi-a atras mie atenția de pe site. Evident că am găsit și-o rochiță mai specială. Mă și gândesc că aș putea să o port la unul din botezurile la  care urmează să particip. M-am tot uitat la rochia de mai sus și am zis că este potrivită pentru diverse activități cotidiene decât pentru ocazii deosebite. Când m-am uitat mai atent la ea am avut impresia că este puțin cam băbească. Încă nu m-am hotărât dacă aceasta este inclusă în decizia mea finală.

Costum de baie – link

Nu poate să treacă vara pe lângă mine fără un costum de baie nou. Steagul Americii se vede foarte bine pe costumul de baie și am impresia că mai am încă un costum de baie cu același steag. Evident că modelul diferă, dar asta n-are nici o importanță. Îmi place modelul și cred că s-ar vedea frumos.

Teneși – link

Iubesc genul ăsta de teneși. De fapt, ultimele săptămâni m-am încălțat doar în adidași și mi-a fost tare practic și comod. Chiar dacă adidașii de care m-am îndrăgostit și am abuzat de ei sunt verzi, îmi doresc și o pereche albi. Mi-ar fi plăcut să fie albi complet, dar sunt interesanți și așa. Vreau să-i combin cu o perech de jeanși ușor scurți care să lase glezna la vedere.

Tricou – link

Mi se pare tare interesant acest tricou. Cred că s-ar vedea frumos chiar și în combinație cu teneșii de mai sus. Cred că tricoul este potrivit pentru o persoană înaltă pentru că altfel ar părea că sunteți foarte scunde.

Ce părere aveți de alegerile mele de pe Dresslily?

You may also like

24 de comentarii

  1. Ai ales numai lucruri frumoase. Daca ar fi sa cumpar pentru mine as lua tenisii si tricoul.

  2. Whoaaaa ce m-ai nimerit cu costumul de baie .e SUPER FAIN ; PER TOTAL TOATE PRODUSELE COMANDATE SUNT FRUMOASE DAR COSTUMUL E CEEA CE IMI DORESC .

  3. tenisii imi plac mult ca aspect, dar ii consider putin cam scumpi pentru un produs din piele sintetica. Altfel, sigur as vrea si eu o pereche pentru ca stii deja ca sunt fan al hainelor sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.