Pregătiri de școală cu ajutorul celor de la SMYK

SMYK este unul dintre magazinele pentru copii recent descoperite de mine. Până acum preferam să-l ocolesc pentru că intrarea era plină de jucării, iar dacă copilul nu cerea să intre în magazin, eu nu insistam. Pe 5 august a fost ziua fetiței mele și a primit cadou de la mătușa ei un cadou la alegere. Mai exact, a luat-o pe ea la cumpărături să-și aleagă ce vrea și așa a descoperit Cristinuța mea acest magazin.

Bluză – 15 lei

La fiecare vizită în mall trebuie acum să-i calc pragul acestui magazin măcar o dată pentru că prezintă interes pentru ea. Încerc să fiu tare și să-i iau de fiecare dată jucării. Oricum ea a început să mă cunoască și când vede că sunt radicală și o refuz, alege măcar o jucărioară mică, numai să nu plece cu mâna goală. Acea satisfacție de pe chipul ei când iese din magazin cu o jucărie în mână nu se compară cu nimic. Este un moment unic de mulțumire pentru mine că o simt bucuroasă.

Balerini – 70 lei

Reduceri de toamnă de la SMYK

Întâmplarea a făcut că mi-a căzut în mână un catalog cu reduceri de toamnă de la SMYK. Așa am descoperit că ]n magazin se găsesc au și haine pentru copii. Am fost curioasă să văd cum sunt și dacă găsesc hăinuțe și pentru copii de 5 ani. Cât timp am lăsat-o pe Cristina să se uite la jucării eu m-am delectat cu standul cu reduceri de 70%. Mi-a plăcut faptul că erau strucurate frumos pe vârste și mi-a fost ușor să găsesc acele mărimi de care eu aveam nevoie.

Teneși gri cu sclipici 50 lei

Teneși cu ochișori 35 lei

Inevitabil am ajuns să arunc o privire prin tot magazinul care m-a impresionat plăcut. Încălțămintea pentru Criss este foarte importantă și aici am găsit niște modele foarte simpatice. Nu am putut să le las în magazin. M-am bucurat că am găsit mărimea ei și am luat aceste 2 perechi. Îmi doresc să fie o domnișoară cochetă în momentul în care va intra la grupa mare peste o săptămână.

Blăniță – 100 lei

Trecând peste aceste detalii, vreau să vă arăt ce i-am cumpărat și să vă spun și prețurile aferente ca să vă convingeți că merită să treceți și voi pragul magazinului SMYK pentru că mai este foarte puțin timp până când reducerile se vor termina. Și așa, erau anumite produse la care erau destul de puține numere, dar cu siguranță nu aveți cum să plecați cu mâna goală.

Tricou Daisy cu paiete reversibile – 25 lei
Pantaloni scurți de blug – 25 lei

Pentru că i se clatină un dinte Cristinei, am zis că-i iau o jucărie. De fapt Zâna Măseluță îi cumpără una. Vreau să spun că alegerea jucăriei a fost cea mai dificilă.S-a tot învârtit și alegea numai trăznăi de jucării până când a ales tot o Barbie. În perioada asta, la Smyk are reduceri de 20% la toate păpușelele Barbie. A ales o păpușică cu un cuptor cu ajutorul căreia poate face prăjituri. Asta este …. am zis că-i iau jucărie și m-am ținut de cuvânt.

Barbie – 105 lei


You may also like

17 comentarii

  1. Numai lucruri frumoase i ai luat si papusa este foarte frumoasă! Sa le poarte sănătoasă draga mea!

  2. Unmagazin foarte util, se pare. Sa gasesti atatea lucruri minunate pentru copii într-un loc, este mare lucru.
    Ai făcut alegeri tare frumoase, felicitari!
    Sa le poarte cu mult drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.